Game angle PSU alınır mı?

kayraa1212

Centipat
Yer
kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart Asus rog strix b550 e gaming Wifi
İşlemci Ryzen 5 5600x
Ekran kartı Evga xc3 rtx 3080 10gb
Ram Gskıll 3600 mhz ram 24gb
M2ssd XPG SX8100 512gb
Psu Corsair rm750 80 plus gold
Mause Ajazz 159p
Gamepower vivip f10 120hz beyaz monitör
Seagate 1tb hdd
Nb monitör tutucu
Thermalrıght Fozenn ınfınty 240 black sıvı soğutucu
Meslek
Öğrenci

Böyle bir PSU buldum 4070 Super ve Ryzen 9 7900X almayı düşünüyorum. 2'si için yeter muhtemelen ama iyi bir PSU mudur bu PSU iyi midir? Dediğim zaten çok kaliteli değil ama işimi görür mü? Corsair falan baktım 2.500 benim o kadar bütçem yok Max 2K bütçem var PSU için.

Yakın zamanda güncelleme yapacaksanız düşünün bence almayı. Aldığınız gibi havaya uçacak hali yok ama uzun vadeli kullanıp riske atmayın. Bütçeniz çok net ise ve uzun süre güncelleme yapamayacaksanız gerekirse ekran kartı-anakart modelinden kısın psu’ya bütçe sağlayın.

Hocam 2000 TL'ye alınabilecek bir risk değil gibi. Daha bilindik 2.el temiz ürün veya bütçeyi arttırıp sıfır alınmalı. İaderelik böyle bir ürün alırsanız hem kolay kolay satamazsınız hem de ne zaman patlayacak diye düşünürsünüz

R9 7900X ve 4070S alabilecek bütçeniz varken PSU'ya 2K ayırmanız saçma. Toplam bütçenizi ve bilgisayarla ne yapacağınızı söyleyin. Size düzgün bütçe dağılımlı bir PC toplayalım.

Uzun vade kullanımda sorun çıkartır çıkartmaz risk almaya deymez.
Sisteminiz nedir öneriler yapalım.

R9 7900X ve 4070s alabilecek bütçeniz varken PSU'ya 2K ayırmanız saçma. Toplam bütçenizi ve bilgisayarla ne yapacağınızı söyleyin. Size düzgün bütçe dağılımlı bir PC toplayalım.

Hayır hocam şimdilik ekran kartı almayacağım biriktireceğim ileride alacağım geçiçi elimde olan farklı ekran kartı ile kullanacağım 2K ya Corsair 750W buldum full modüler e anakart biraz üst seviye işlemci ekran kartı derken 750W yetmez diye düşündüm.

750W yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…