vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Game bar uygulamasından kayıt almak istiyorum fakat önceden nasıl kapattıysam geri açamadım. Nasıl geri açabilirim?
Game bar uygulamasından kayıt almak istiyorum fakat önceden nasıl kapattıysam geri açamadım. Nasıl geri açabilirim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.500 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 Windows Tuşu + G dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Windows Tuşu + G dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam cevabın için teşekkürler bilgisayarı yeniledim gerek kalmadı technopat'a girmediğim içinde mesajını görmedim. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Windows Tuşu + G dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam cevabın için teşekkürler bilgisayarı yeniledim gerek kalmadı technopat'a girmediğim içinde mesajını görmedim.