Merhaba iyi sosyaller.
MSI B450 Gaming Plus Max anakartımda Ryzen 5 3500X (stok 3.60GHz Boost ile 4.20 oluyor) işlemcim var ve RAM'lerim ise 3200MHz (2133MHz de stok olarak çalışıyor)
Sorunum şu ki, BIOS'tan Game Boost özelliğini açtığımda bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor ya da anakart yazılarından sonra hiç açılmıyor.
Soracaklar için BIOS'um güncel.
Ne yapmalıyım?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Rehberi uygulayarak ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Kaldırdıktan sonra son sürüme güncelleyin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Rehberi uygulayarak ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Kaldırdıktan sonra son sürüme güncelleyin.