fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Merhaba iyi günler, internette çok araştırdım klavye olarak ve mekanik olarak biraz zor bulmak fakat ben bu klavyeyi buldum ve beğendim fiyatıda bütçeme giriyor bir de size sormak istedim klavye tavsiyelerinizide yazmayı unutmayın. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2021
Merhaba iyi günler, internette çok araştırdım klavye olarak ve mekanik olarak biraz zor bulmak fakat ben bu klavyeyi buldum ve beğendim fiyatıda bütçeme giriyor bir de size sormak istedim klavye tavsiyelerinizide yazmayı unutmayın. Amazon.com.tr
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 18 Ocak 2021 #2 Gerçek, tam mekanik değil bu. Yarı mekanik.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 18 Ocak 2021 #3 Kalitesiz gözüküyor, bence alınmaz.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 18 Ocak 2021 #4 Game booster G4 gerçek anlamda mekanik hissinin yaşatan bir klavye alınabilir. Esperoja dedi: Gerçek, tam mekanik değil bu. Yarı mekanik. Genişletmek için tıkla... 180 liraya mekanik klavye kalmadı zaten.
Game booster G4 gerçek anlamda mekanik hissinin yaşatan bir klavye alınabilir. Esperoja dedi: Gerçek, tam mekanik değil bu. Yarı mekanik. Genişletmek için tıkla... 180 liraya mekanik klavye kalmadı zaten.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Esperoja dedi: Gerçek, tam mekanik değil bu. Yarı mekanik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bu fiyata düzgün mekanik klavye bulmak zor benimde araştırmaktan gücüm kalmadı önerebileceğiniz klavye varmı? Mekanik olursa sevinirim
Esperoja dedi: Gerçek, tam mekanik değil bu. Yarı mekanik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bu fiyata düzgün mekanik klavye bulmak zor benimde araştırmaktan gücüm kalmadı önerebileceğiniz klavye varmı? Mekanik olursa sevinirim