Game booster g5r vs Everest KB-GX7

Bütçe
1300 TL
Hocam aklınızda herhangi bir switch var mı? Çok ses seviyorsanız blue, sevmiyorsanız red alın.

Red de olur blue da ama red olsa daha iyi olur, çünkü daha düzgün ve az bir sesi var, blue geceleri çok sıkıntı oluyor, ama dediğim gibi switchden yana sıkıntı yok klavye düzgün olsun yeter.

İkisinden de uzak dur. Yurt dışından almaya sıcak bakıyorsan Aula F75 al direkt. Şu an fiyatı bedava. Vergirlerle ortalama 1100 TL'ye geliyor.

Sağ ol hocam dediğin klavyeye baktım ama bana %100 boyutunda klavye lazım numpad tuşlarını kullanıyorum, tuş felan atıyorum ama en kötü %80 olur.

Bide Pusat K3 Pro buldum Monster'in bir ürünü.
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
bu alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Red de olur blue da ama red olsa daha iyi olur, çünkü daha düzgün ve az bir sesi var, blue geceleri çok sıkıntı oluyor, ama dediğim gibi switchden yana sıkıntı yok klavye düzgün olsun yeter.

Sağ ol hocam dediğin klavyeye baktım ama bana %100 boyutunda klavye lazım numpad tuşlarını kullanıyorum, tuş felan atıyorum ama en kötü %80 olur.

Bide Pusat K3 Pro buldum Monster'in bir ürünü.
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
bu alınır mı sizce?
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,892704699.html bu da iyi hocam bizzat kullanan arkadaşlarım var memnunlar.

Hocam zaten bunu da almayı düşünüyordum, ama Pusat K3 Pro ile senin attığın Gamepower Ogre Rainbow arasında kaldım.

Fikir için sağ ol hocam fakat aklımda Pusat K3 Pro ve Gamepower Ogre Rainbow var ya, hem fiyatları uygun hem de bilek desteği var, ama işte sıkıntıları var mı onu bilmiyorum.

Hocam zaten bunu da almayı düşünüyordum, ama Pusat K3 Pro ile senin attığın Gamepower Ogre Rainbow arasında kaldım.

Fikir için sağ ol hocam fakat aklımda Pusat K3 Pro ve Gamepower Ogre Rainbow var ya, hem fiyatları uygun hem de bilek desteği var, ama işte sıkıntıları var mı onu bilmiyorum.
Gamepower ogre kullanıyorum ve evet sıkıntıları var, ghosting var mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı