Kanka o fiyata mekanik hisli alınmaz mekanik alabilirsin.
Mekanik klavye olarak Performax xetra önerebilirim kendim 1 yıldır kullanıyorum memnunum onun yerine de Gamepower Warlock olabilir.
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kanka o fiyata mekanik hisli alınmaz mekanik alabilirsin.
Mekanik klavye olarak Performax xetra önerebilirim kendim 1 yıldır kulanıyorun memnunum onun yerinhede Gamepower Warlock olabilir.
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@BirForumcuKişi neden beğenmedim ifadesi bıraktın? 1.5 yıl warlock kullandım tuş algılamama sorunu var ve bazı tuşların RGB'si sönüyor. Bir de üstüne noname bir klavye öneriyorsun.
@BirForumcuKişi neden beğenmedim ifadesi bıraktın? 1.5 yıl Warlock kullandım tuş algılamama sorunu var ve bazı tuşların RGB'si sönüyor. Bir de üstüne noname bir klavye öneriyorsun.
Performax xetra ne dostum bu bütçede düzgün mekanik bulabileceğini sanıyorsun sanırım.
Kanka ülkemizde pek bilimeyen Redragon gibi bir marka zaten Türkiye ithalatcısı endeks bilişim AMD işlemcileri tedarik eden firma yani o yüzden sandığın gibi bir marka değil.