@Kiznaiver Kardeş sana da söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum da çok fanboyluk yapıyorsun be. Şu attığın ilk Gamenote klavyeyle kızdığın arkadaşın attığı klavye aynı halt. İkisinin de anahtarları aynı. PCB kaliteleri de ortalama olarak aynıdır. Girdiğim her konuda seni direkt Gamenote, Redragon yapıştırmış olarak görüyorum. Yani atıyorsan bari git ben ne atıyorum diye bir bak.
Fanboyluk değil de bildiğim, test ettiğim klavyeleri atıyorum. Bu fiyata mekanik alınırsa kalitesiz olacağı belli zaten. Ben GameNote'u alternatif olarak koydum, noname bir markadan daha kaliteli olacağını düşündüğüm için. Alternatif olarak Rampage önermekten iyidir diye düşünüyorum. Bu arada sen şu okuldaki akıllı tahtadan son ses bir şeyler açıp kaçan değil miydin? Bir derdim yok yanlış anlaşılmasın.
Alınmaz. Bu fiyata hiç Bir mekanik klavye alınmaz. Karşılığını alamassın. Bütçeni yükseltip düzgün birşey al, yükseltemiyorsanda paranı mekanik diye çöpe atma uygun bir membran al geç.
Fanboyluk değil de bildiğim, test ettiğim klavyeleri atıyorum. Bu fiyata mekanik alınırsa kalitesiz olacağı belli zaten. Ben GameNote'u alternatif olarak koydum, noname bir markadan daha kaliteli olacağını düşündüğüm için. Alternatif olarak Rampage önermekten iyidir diye düşünüyorum. Bu arada sen şu okuldaki akıllı tahtadan son ses bir şeyler açıp kaçan değil miydin? Bir derdim yok yanlış anlaşılmasın.
Fanboyluk değil de bildiğim, test ettiğim klavyeleri atıyorum. Bu fiyata mekanik alınırsa kalitesiz olacağı belli zaten. Ben Gamenote'u alternatif olarak koydum, noname bir markadan daha kaliteli olacağını düşündüğüm için. Alternatif olarak Rampage önermekten iyidir diye düşünüyorum. Bu arada sen şu okuldaki akıllı tahtadan son ses bir şeyler açıp kaçan değil miydin? Bir derdim yok yanlış anlaşılmasın.