Game Booster G918 Fire Storm RGB alınır mı?

Alınmaz hocam. Tam olarak bütçeniz nedir ve nasıl bir klavye istiyorsunuz? Güzel bir klavye önerelim.

1.5k aydınlatmasının çok fazla olmasını istiyorum ve de red Switch olmasını istiyorum. Hepsiburada'dan bulursan sevinirim tek bir yerden alışveriş yapmak istiyorum birkaç sparişim daha var çünkü.

1.5k aydınlatmasının çok fazla olmasını istiyorum ve de red Switch olmasını istiyorum. Hepsiburada'dan bulursan sevinirim tek bir yerden alışveriş yapmak istiyorum birkaç sparişim daha var çünkü.
Bence sorun olmaz. Hepsiburada'da hep dropshipping yapan kullanıcılar var. Ben 5 ürünü farklı farklı yerden aldım sorun olmadı.

Bence sorun olmaz. Hepsiburada'da hep dropshipping yapan kullanıcılar var. Ben 5 ürünü farklı farklı yerden aldım sorun olmadı.

Sorun olacağı için değil sadece site üzerinden almak istiyorum ne kadar sevmesemde >︿<

Hepsiburada şartsa çok bir seçeneğiniz yok hocam. K565R alabilirsiniz ama Rainbow aydınlatma var. 1500-1800TL bütçesine çıkarsanız XPG Summoner, CK530 falan var.

Yani Gamebooster alacağınıza Rainbow aydınlatması olan K565R alın daha iyi. Gamebooster klavyelerde genelde 5-6 ay kullanımdan sonra basmama sorunları başlıyor. Bu sorunlar ilk ay da başlayabilir, 2 yıldan sonra da başlayabilir. Şans işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı