Game booster GB-2410ffw USB Type-C üstünden görünü aktarımı yapar mı?

Meraxes

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda MacBook Air laptop satın aldım. Bildiğiniz gibi bu cihazlarda Type-C portları dışında bir port bulunmuyor. Ben de hem masaüstü bilgisayarımda kullanmak için hem de MacBook'um ile kullanmak için bir monitör almaya karar verdim. Biraz araştırınca en uygun fiyatlı Type-C girişi bulunan monitörün bu monitör olduğunu gördüm ama kafama takılan bir soru var. Bu monitör Type-C üzerinden görüntü aktarımı yapıyor mu ondan emin olamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uygun fiyatlı farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yakın zamanda MacBook Air laptop satın aldım. Bildiğiniz gibi bu cihazlarda Type-C portları dışında bir port bulunmuyor. Ben de hem masaüstü bilgisayarımda kullanmak için hem de MacBook'um ile kullanmak için bir monitör almaya karar verdim. Biraz araştırınca en uygun fiyatlı Type-C girişi bulunan monitörün bu monitör olduğunu gördüm ama kafama takılan bir soru var. Bu monitör Type-C üzerinden görüntü aktarımı yapıyor mu ondan emin olamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uygun fiyatlı farklı önerilere de açığım.

Alacağınız yere sorun öncelikle. Bazılarında Type-C yerine VGA var (Ekteki görseldeki gibi). Ayrıca Type-C to Type-C yapmak zorunda değilsiniz (Type-C to Type-C için PD kablosu ya da Thunderbolt kablosu gerekiyor. Normal şarj kablosu ya da data kablosu görüntüyü aktarmıyor). Ben M1 Air kullanırken Type-C to DP ile kullanıyordum. Bir ara Dock station ile HDMI ile görüntü veriyordum. Fakat pek verimli hissettirmiyordu. Mouse hareketlerinde gecikme hissediyorum. Benim kullandığım MacBook'da sorunda olabilir.

1737762141894.png

Alacağınız yere sorun öncelikle. Bazılarında Type-C yerine VGA var (ekteki görseldeki gibi). Ayrıca Type-C to Type-C yapmak zorunda değilsiniz (Type-C to Type-C için pd kablosu ya da Thunderbolt kablosu gerekiyor. Normal şarj kablosu ya da data kablosu görüntüyü aktarmıyor). Ben M1 Air kullanırken Type-C to DP ile kullanıyordum. Bir ara dock station ile HDMI ile görüntü veriyordum. Fakat pek verimli hissettirmiyordu. Mouse hareketlerinde gecikme hissediyorum. Benim kullandığım MacBook'da sorunda olabilir.

Eki Görüntüle 2406541

Cevabın için çok teşekkür ederim hocam. Type-C bulunan monitör sayısı aradığım fiyat segmentinde çok azdı. Şu anda Type-C to DP kullanarak DisplayPort bulunan modellere yönelme kararı aldım. Bu konuda tavsiye ettiğin modeller nelerdir? Max bütçemi 5K olarak belirledim.

Cevabın için çok teşekkür ederim hocam. Type-C bulunan monitör sayısı aradığım fiyat segmentinde çok azdı. Şu anda Type-C to DP kullanarak DisplayPort bulunan modellere yönelme kararı aldım. Bu konuda tavsiye ettiğin modeller nelerdir? Max bütçemi 5K olarak belirledim.

Benim tavsiyem renk kalitesi iyi olan bir monitör kullanmak. MacBook'larda oyun oynanmadığı için ben renklere yüklenen biriyim. Size birkaç seçenek atayım onlardan tercih edebilirsiniz.
(%126 sRGB renk kapsamına sahip)
(%119 sRGB renk kapsamına sahip)
(%118 sRGB renk kapsamına sahip ileriye dönük oyuncu monitörü)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı