Game Booster GB-2418C VA panel monitörde ghosting yaşanır mı?

walteycim1337

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Game booster GB-2418CF 23.6 inç 180Hz 1ms VA panel Curved Gaming monitör satın aldım. Daha önce bu monitörü kullanıp herhangi bir ghosting vesaire sorun yaşayan varsa ulaşabilir mi şimdi geldi pişman olmak istemiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Game booster GB-2418CF 23.6 inç 180Hz 1ms VA panel Curved Gaming monitör satın aldım. Daha önce bu monitörü kullanıp herhangi bir ghosting vesaire sorun yaşayan varsa ulaşabilir mi şimdi geldi pişman olmak istemiyorum.

VA panelde ne olursa olsun Ghosting olur. Dediğinize göre satın almışsınız bile. Keşke sorsaydınız. Kullanımınızı kötü etkileyecekse iade etmenizi tavsiye ederim.

Tebrikler hayatınızın hatasını yapmışsınız. Samsung Odyssey G5 bile kullananlar ghosting yaşıyor sizin yaşamama şansınız yok onu geçtim bu monitörün ayağı çok sakat G3 bile pivot standa sahip yani bu çöpün çöpü. Casper'ın 240 Hz monitörü ile aynı ayağa sahip.

Bir müşterime bilgisayar toplamıştım ve monitör için bunu ısrar etmişti... Almamasını gerektiğin söylemiştim kaliteli bir panel ve devre kartına sahip değil demiştim. CS'de gölgeleme (ghosting) çok yaşadığını söylüyor ve 2. Monitör olarak kullanmaya başlayacağını söylüyor. Şahsen denemedim ama birden çok şikayet aldım.

Yaşanır tabii. Ama siz yine de deneyimlerinizi aktarirsaniz benim için çok iyi olur, şu an o bütçelerde monitör arıyorum. Valorant da deneyimlerinizi aktarirsaniz çok iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı