A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Gamebooster GB-2418CF Monitör sadece alanlar yazarsa sevinirim, model güzel mi ve gerçekten siyahları siyah gösteriyor mu?
Gamebooster GB-2418CF Monitör sadece alanlar yazarsa sevinirim, model güzel mi ve gerçekten siyahları siyah gösteriyor mu?
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #2 Afyondayı dedi: Gamebooster GB-2418CF Monitör sadece alanlar yazarsa sevinirim, model güzel mi ve gerçekten siyahları siyah gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... İğrenç.
Afyondayı dedi: Gamebooster GB-2418CF Monitör sadece alanlar yazarsa sevinirim, model güzel mi ve gerçekten siyahları siyah gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... İğrenç.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 @losxy0 kulandınızmı
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #4 Afyondayı dedi: @losxy0 kulandınızmı. Genişletmek için tıkla... Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...
Afyondayı dedi: @losxy0 kulandınızmı. Genişletmek için tıkla... Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #5 @losxy0 çoğu yerdede samsungun panelini kulandığını ve ghosting olamayacağını söylüyorlar
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #6 losxy0 dedi: Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...Eki Görüntüle 2012113 Genişletmek için tıkla... Tamam ghostingi vs. geçtim bu nedir?
losxy0 dedi: Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...Eki Görüntüle 2012113 Genişletmek için tıkla... Tamam ghostingi vs. geçtim bu nedir?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 losxy0 dedi: Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...Eki Görüntüle 2012113 Genişletmek için tıkla... Bu epikmiş gerçekten.
losxy0 dedi: Kullanan arkadaşım oldu. Gözü aşırı yoruyor, malzeme kalitesi çök kötü, ekran kalitesi çok kötü, fazla ghosting var gibi yorumlar aldım. Ve ayrıca...Eki Görüntüle 2012113 Genişletmek için tıkla... Bu epikmiş gerçekten.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #8 @losyxssbunu gördüm ama milyonda bir gibi geldi @Paper.C aynende yani neden olmuş acaba
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Kasım 2023 #9 Afyondayı dedi: @Losyxssbunu gördüm ama milyonda bir gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl milyonda bir olsun? Çin'den 2.el dandik monitörleri getiriyorlar üstüne 2,3 tane marka logosu basıp yeniliyorlar dandik malzemeler ile, nasıl bu milyonda bir olsun? Afyondayı dedi: @Losyxssbunu gördüm ama milyonda bir gibi geldi. @Paper.C aynende yani neden olmuş acaba. Genişletmek için tıkla... Fazla ısınıyor çünkü aşırı kalitesiz ve kullanılmış parçalar var içinde.
Afyondayı dedi: @Losyxssbunu gördüm ama milyonda bir gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl milyonda bir olsun? Çin'den 2.el dandik monitörleri getiriyorlar üstüne 2,3 tane marka logosu basıp yeniliyorlar dandik malzemeler ile, nasıl bu milyonda bir olsun? Afyondayı dedi: @Losyxssbunu gördüm ama milyonda bir gibi geldi. @Paper.C aynende yani neden olmuş acaba. Genişletmek için tıkla... Fazla ısınıyor çünkü aşırı kalitesiz ve kullanılmış parçalar var içinde.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #10 @losyxsspeki bu fiyatlarda bu özelliklerde ne tavsiye dersiniz