Arkadaşlarla merhaba. 280Hz monitör almayı düşünüyorum ve bu monitöre denk geldim. Marka pek iyi değil biliyorum ama fiyatına göre çok iyi görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kağıt üzerindeki değerler ile monitör alınmıyor.
Kullandığı panel, teknoloji, arge aklınıza gelen her kısımında sınıfta kalan bir marka. Ayrıca Game Booster ne panel üretiyor ne de monitör. 3. dünya ülkerine fason satış yapan bir marka. Haliyle monitörün üzerinde 580Hz bile yazsa bir faydası yok. Toplama monitöre aklınıza gelecek tüm pazarlama taktiklerini yazmışlar.
Çöpün üstünü pasta süsüyle süslemiş, çikolata sosuna bulamışlar.
Hayır hiçbir sıkıntı yok daha önce AOC 240Hz vardı ve kalite farkını koyuyor. Ülkemizde pek fazla tercih edilen bir marka değil ama kalite olarak gayet güzel. Ama alırken git mağzadan test ederek satın al. Bazı kullanıcılar ölü pixseli veya ghosting şekilde geldiğini yorumlarda belirtmiş.
Hayır hiçbir sıkıntı yok daha önce AOC 240Hz vardı ve kalite farkını koyuyor. Ülkemizde pek fazla tercih edilen bir marka değil ama kalite olarak gayet güzel. Ama alırken git mağzadan test ederek satın al. Bazı kullanıcılar ölü pixseli veya ghosting şekilde geldiğini yorumlarda belirtmiş.