Game Booster GB-2428ff iyi midir?

Bütçe
4500

280 Hz gerçek olabilir. Hiç böyle bir marka kullanmadım. Şahsi monitörüm de 144Hz. Donanım Arşivi gibi adamlar, kim onlara sponsor olursa onların reklamını yaparlar.

Hocam böyle markalar özellikle bilindik kişilere reklam veriyor. Maalesef Gamepower klavyelerin Donanım Arşivi, PC Hocası gibi tanıdık kişilerden çok güzel videoları var fakat hepsi de reklam. Gamepower klavyelerinde kronik sorunlar var. Videolara kanmayın.

Ürünü gönderdikleri içinde çekmiş olabilir. Bu para düzgün 240Hz yokken, 280 almam.

Yani ben de baktım en ucuz 240 Hz 5400 TL, bunun 4200 TL olması biraz garip ama en kötü iade ederim diye düşünüyorum.

280 Hz gerçek olabilir. Hiç böyle bir marka kullanmadım. Şahsi monitörüm de 144Hz. Donanım Arşivi gibi adamlar, kim onlara sponsor olursa onların reklamını yaparlar.

Haklısın ama denemekter zarar gelmez gibi geliyor bana.

Yani ben de baktım en ucuz 240 Hz 5400 TL, bunun 4200 TL olması biraz garip ama en kötü iade ederim diye düşünüyorum.

Haklısın ama denemekter zarar gelmez gibi geliyor bana.
Monitör size geldiğinde 280 hz olarak gelir. Ama 280 hz hissettireceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…