Q QaxWia Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Merhaba 1. monitör olarak bu Gamebooster GB-2717FF 27" 165Hz 0.5Ms FHD Freesync+G-Sync HDMI+DP SS IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları 2. monitör olarak da https://www.hepsiburada.com/gameboo...g-monitor-p-HBCV00005BZ0CJ?magaza=TeknoHangar Bu monitörler arasında kaldım. Aklımdaki tek soru: Bu aradaki 0.3 ms farkı gözlerimle anlayabilir miyim? Rust, LoL, CS tarzı oyunları oynayacağım bu monitör ile, yani neredeyse tüm türden oyunlar oynayacağım. Acaba bu 0.3 ms beni etkiler mi?
Merhaba 1. monitör olarak bu Gamebooster GB-2717FF 27" 165Hz 0.5Ms FHD Freesync+G-Sync HDMI+DP SS IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları 2. monitör olarak da https://www.hepsiburada.com/gameboo...g-monitor-p-HBCV00005BZ0CJ?magaza=TeknoHangar Bu monitörler arasında kaldım. Aklımdaki tek soru: Bu aradaki 0.3 ms farkı gözlerimle anlayabilir miyim? Rust, LoL, CS tarzı oyunları oynayacağım bu monitör ile, yani neredeyse tüm türden oyunlar oynayacağım. Acaba bu 0.3 ms beni etkiler mi?
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 27 Mayıs 2025 #2 Hocam bu fason monitörlerde ki çoğu değer gerçek değil zaten. 0.3 kısmına çok takılmayın.
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 QaxWia dedi: Merhaba 1. monitör olarak bu Gamebooster GB-2717FF 27" 165Hz 0.5Ms FHD Freesync+G-Sync HDMI+DP SS IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları 2. monitör olarak da https://www.hepsiburada.com/gameboo...g-monitor-p-HBCV00005BZ0CJ?magaza=TeknoHangar Bu monitörler arasında kaldım. Aklımdaki tek soru: Bu aradaki 0.3 ms farkı gözlerimle anlayabilir miyim? Rust, LoL, CS tarzı oyunları oynayacağım bu monitör ile, yani neredeyse tüm türden oyunlar oynayacağım. Acaba bu 0.3 ms beni etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar fason ve çok kötü kaliteye sahip bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
QaxWia dedi: Merhaba 1. monitör olarak bu Gamebooster GB-2717FF 27" 165Hz 0.5Ms FHD Freesync+G-Sync HDMI+DP SS IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları 2. monitör olarak da https://www.hepsiburada.com/gameboo...g-monitor-p-HBCV00005BZ0CJ?magaza=TeknoHangar Bu monitörler arasında kaldım. Aklımdaki tek soru: Bu aradaki 0.3 ms farkı gözlerimle anlayabilir miyim? Rust, LoL, CS tarzı oyunları oynayacağım bu monitör ile, yani neredeyse tüm türden oyunlar oynayacağım. Acaba bu 0.3 ms beni etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar fason ve çok kötü kaliteye sahip bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.885 Makaleler 2 Çözümler 357 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2025 #4 Bütçe belirtir misiniz? İkisinden de katbekat öneriler yapılacaktır, G*mebooster'a para bayılmayın.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.766 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Mayıs 2025 #5 İki cihazda alınmaz ve bu seviyede olan monitörlerin hiçbiri söylediği MS değerlerini %100 verim vermiyor. 0.5 MS diyorsa o rahat 5-6 MS vardır yani.
İki cihazda alınmaz ve bu seviyede olan monitörlerin hiçbiri söylediği MS değerlerini %100 verim vermiyor. 0.5 MS diyorsa o rahat 5-6 MS vardır yani.
Q QaxWia Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #6 FehmiDogru.js dedi: Bütçe belirtir misiniz? İkisinden de katbekat öneriler yapılacaktır, G*mebooster'a para bayılmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam stajyer olduğum için Max 8K üstünü bayramdan sonra bir ihtimal belki mustafaeraktas dedi: Hocam bu markalar fason ve çok kötü kaliteye sahip bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu monitörleri bizim internet kafede kullanıyoruz 0.2ms olanını o yüzden bunlardan birini düşündüm bideceğim de Max 8K olabilir malum stajyer öğrenciyim bütçe kısıtlı.
FehmiDogru.js dedi: Bütçe belirtir misiniz? İkisinden de katbekat öneriler yapılacaktır, G*mebooster'a para bayılmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam stajyer olduğum için Max 8K üstünü bayramdan sonra bir ihtimal belki mustafaeraktas dedi: Hocam bu markalar fason ve çok kötü kaliteye sahip bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu monitörleri bizim internet kafede kullanıyoruz 0.2ms olanını o yüzden bunlardan birini düşündüm bideceğim de Max 8K olabilir malum stajyer öğrenciyim bütçe kısıtlı.