Game Booster GB-G908 nasıl?

Hocam Calypso alabilirsiniz çok daha iyi.

Gamepower değil mi o? Calypso, ogre, saber modelleri kronik sıkıntılı almayın diyorlar. Tuş basmama, çınlama vs. bir tane al diyen yorum görmedim şu ana kadar.

Ogre sorunlu evet, Calypso Gamepower ürünlerinin arasında en iyisidir. Alınabilir bir model fakat sizin attığınız model kronik diyebilirim.

G908miş pardon, fakat Game Booster'de aynı Gamepower gibi bir marka hocam. Benim önerim Calypso almanız vadettiği şeyler daha iyi.

Calypso'nun red Switch modeli Hepsiburada üzerinde 730 TL hocam anlamıyorum neden Blue Switch'den daha pahalı olur ki? 135 ₺ Cüzdan bakiyem var onu kullanmak istiyorum 2 gün süresi kaldı fakat Switch farkından dolayı 100 TL fazla vermek istemiyorum

Hocam dikkat etmediniz galiba Hepsiburada üzerinde cüzdan bakiyem var 135TL bunu kullanmak istiyorum. O yüzden Hepsiburada üzerindeki fiyatlar önemli benim için

135TL fark sandım ben hocam, pardon. Bu aralar moralim bozuk, kusurumuz olduysa affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…