Game Booster GB-Z007B VS Power Boost M509B

Alınmaz hocam bu sisteme. Sebebi ise, hem verimli olmaz ayrıca bu modeller iyi modeller değil.

Evet hocam çok sorun yaşatır, hatta güç kaynağı diğer parçalara da zarar verme ihtimali var.
onerebileceginiz kasa varmidir

ya bana gencer gaming pek güvenilir gelmiyor itopya gaming gen vatanbilgisayar teknosa felan olsa daha iyi olur birde rtx 3060 li bir sistem ariyorum

ya bana gencer gaming pek güvenilir gelmiyor itopya gaming gen vatanbilgisayar teknosa felan olsa daha iyi olur birde rtx 3060 li bir sistem ariyorum
Bu bütçede 3060lı sistem bulamazsınız. Daha doğrusu bulursunuz, ama RTX 3060 8GB'li model sorunlu VRAM sorunlu bundan dolayı alınmaz. RX6600 daha mantıklı ve ucuz.

Bu bütçede 3060lı sistem bulamazsınız. Daha doğrusu bulursunuz, ama RTX 3060 8GB'li model sorunlu VRAM sorunlu bundan dolayı alınmaz. RX6600 daha mantıklı ve ucuz
ATABERK DOGAN-ECOBOOST/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alicaktim ama siz psu kotu diyince bilemedim tam çok sıkıntı yasanmaz ise bundan alicam

Bu bütçede 3060lı sistem bulamazsınız. Daha doğrusu bulursunuz, ama RTX 3060 8GB'li model sorunlu VRAM sorunlu bundan dolayı alınmaz. RX6600 daha mantıklı ve ucuz.
yazarsniz sevinirim bugün veya yarin bu sistemi alicamda

Son düzenleme:
Kasaların ikisi de iyidir. PSU olayı da hep abartılıyor. Bu PSU lar gayet iyidir dostum. 750 watt gibi bir değer sana 5 yıl rahat gider.

Kasaların ikisi de iyidir. PSU olayı da hep abartılıyor. Bu PSU lar gayet iyidir dostum. 750 watt gibi bir değer sana 5 yıl rahat gider.
ileride psuyu degistiririm zaten ortalam 3 4 yil gidermi bu kasa

Hocam kasayi minimum vento yapin. İyi uzun omurlu performans almak isterseniz i5 12400 isaretleyin.
yok sadece kasa deissin yeter peki ordaki seceneklerde vento mu tercih edeyim yoksa thermaltake mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…