Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #11 nrywq4 dedi: Hocam stok var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığım monitör güzelmi onu alayim mi arkadaşlar. Son düzenleme: 6 Kasım 2023
nrywq4 dedi: Hocam stok var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığım monitör güzelmi onu alayim mi arkadaşlar.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.092 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #12 Asiruhhhhh dedi: Bu attığım monitör güzelmi onu alayim mi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... MSI güzel alınır.
Asiruhhhhh dedi: Bu attığım monitör güzelmi onu alayim mi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... MSI güzel alınır.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #13 nrywq4 dedi: MSI güzel alınır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı NVIDIA bir sıkıntı olmaz değil mi rahatça kullanabilirim.
nrywq4 dedi: MSI güzel alınır. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı NVIDIA bir sıkıntı olmaz değil mi rahatça kullanabilirim.
deniz1343 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #14 Asiruhhhhh dedi: Hocam İtopya'da bu monitör var ama stokta yok Ankara'da var gözüküyor nasıl alırım acaba? MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Şu anda stok var bakabilirsiniz.
Asiruhhhhh dedi: Hocam İtopya'da bu monitör var ama stokta yok Ankara'da var gözüküyor nasıl alırım acaba? MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Şu anda stok var bakabilirsiniz.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #15 deniz1343 dedi: Şu anda stok var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sevindim aldım hemende G-Sync yok dedi bir arkadaş ekran kartım NVIDIA bir sorun olur mu?
deniz1343 dedi: Şu anda stok var bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sevindim aldım hemende G-Sync yok dedi bir arkadaş ekran kartım NVIDIA bir sorun olur mu?
deniz1343 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #16 Asiruhhhhh dedi: Evet sevindim aldım hemende G-Sync yok dedi bir arkadaş ekran kartım NVIDIA bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asiruhhhhh dedi: Evet sevindim aldım hemende G-Sync yok dedi bir arkadaş ekran kartım NVIDIA bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #17 deniz1343 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayırlı günler monitör geldi ama G-SYNC özelliği çıkmıyor güncel görünüyor uygulamalarda.
deniz1343 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayırlı günler monitör geldi ama G-SYNC özelliği çıkmıyor güncel görünüyor uygulamalarda.