U uygargns Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba, bugün mouse almıştım ve geldi ilk taktığımda bozuk vs. sanmıştım fakat masanın üzerinde kaydırınca çalıştığını mousepadın üzerine koyduğumda ise temassızlık oluyor çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, bugün mouse almıştım ve geldi ilk taktığımda bozuk vs. sanmıştım fakat masanın üzerinde kaydırınca çalıştığını mousepadın üzerine koyduğumda ise temassızlık oluyor çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Mousepad beyaz mı? Farenin altında kırmızı ışık var mı yok mu yani lazer mi optik mi?
U uygargns Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Kaos5801 dedi: Mouse pad beyaz mı? Farenin altında kırmızı ışık var mı yok mu? Yani lazer mi optik mi? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık yok siyah mouse. Kagıt parçası ile denedim yine oldu nedense sadece mousepad da temassızlık yapıyor.
Kaos5801 dedi: Mouse pad beyaz mı? Farenin altında kırmızı ışık var mı yok mu? Yani lazer mi optik mi? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık yok siyah mouse. Kagıt parçası ile denedim yine oldu nedense sadece mousepad da temassızlık yapıyor.