Game Booster MC120 alınır mı?

LOSTCPTRR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, "Game Booster MC120" mikrofonu satın almayı düşünüyorum. Bu mikrofonun artılarını ve eksilerini anlatır mısınız? Ayrıca mikrofon bölümü ve ayak bölümü ayrılabilir mi? Çünkü elimde "BM800'den" kalan bir mikrofon standı var, onu "Game Booster MC120" için kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, "Game booster MC120" mikrofonu satın almayı düşünüyorum. Bu mikrofonun artılarını ve eksilerini anlatır mısınız? Ayrıca mikrofon bölümü ve ayak bölümü ayrılabilir mi? Çünkü elimde "BM800'den" kalan bir mikrofon standı var, onu "Game booster MC120" için kullanmayı düşünüyorum.

Bu markanın hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum bende klavyesi vardı yeni klavyeye geçtim hiç iyi bir marka değil.

Bu markanın hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum bende klavyesi vardı yeni klavyeye geçtim hiç iyi bir marka değil.

Bence abartıyorsunuz hocam kulaklığını ve ekran kartını kullanıyorum ben ikisindende memnunum klavye vb ürünlerini bilemem ama ekran kartı içinde herkes markayı kötülemişti 1 senedir RDR 2 ultrada vs 70 dereceyi geçmedi Game booster.

Bence abartıyorsunuz hocam kulaklığını ve ekran kartını kullanıyorsunuz ben ikisindende memnunum klavye vb ürünlerini bilemem ama ekran kartı içinde herkes markayı kötülemişti 1 senedir RDR 2 ultrada vs 70 dereceyi geçmedi Game booster.

Yurt dışından alıp ürünlere kendi markalarını basıyorlar bomboş ürünleri var hepsi ayrı kalitesiz hiçbirini önermiyorum.

Bence abartıyorsunuz hocam kulaklığını ve ekran kartını kullanıyorsunuz ben ikisindende memnunum klavye vb ürünlerini bilemem ama ekran kartı içinde herkes markayı kötülemişti 1 senedir RDR 2 ultrada vs 70 dereceyi geçmedi Game booster.

Sizin memnun olmanız markanın kötü olduğunu değiştirmez hocam rezalet marka. Fason Çin üretimi malları alıp marka basıp satıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı