Bu kafayla ucuz olan her şeyi alalım o zaman. Saçmalamayın. Alınmaması gereken bir marka/model.
İtopyadaki yorumlarda güzel olduğu söylenmiş .Game booster 1 sınıf marka olduğundan dolayı kullandıklari malzemeler bile kötü.
Hocam yan monitör alacağım ya 75 inc alip yana koyacağım ya da 280 Hz alip 144 Hz monitörümü yana koyacağım. Yükseltebiliyorken 280Hz almayi dusunuyorum eger cok cok kotu ise 75 Hz alip geçeceğim.
Peki sebebi ne? Niye alınmaz. Bilinmeyen marka olduğu icinmi
Garanti diye birşey var hocam.Hocam monitör elinizde kalırsa 280Hz'nin anlamı kalmayacak.
Hocam samsung panel kullanıyorlar diye biliyorum ve yerli monitör.. cin ne alakaBilinmeyen marka değil Tam tersi bilinen marka ama çöp.
Çünkü panel üretmiyor, monitör üretmiyor, klavye, fare hiçbir şey üretmiyor bu adamlar.
Çin'in en kalitesiz ürünlerini etiket basıp buraya gönderiyorlar. Sizde kağıt üzerinde iyi değerler yazıldı diye iyi sanıyorsunuz.
Ucuz olunca insanlar da kanıyor.
İps panel ghosting olucağını sanmıyorum.Bilinmeyen marka değil Tam tersi bilinen marka ama çöp.
Çünkü panel üretmiyor, monitör üretmiyor, klavye, fare hiçbir şey üretmiyor bu adamlar.
Çin'in en kalitesiz ürünlerini etiket basıp buraya gönderiyorlar. Sizde kağıt üzerinde iyi değerler yazıldı diye iyi sanıyorsunuz.
Ucuz olunca insanlar da kanıyor.
Hocam Samsung panel kullanıyorlar diye biliyorum ve yerli monitör. Cin ne alaka
videoya bakabilirsinizSamsung'un bundan haberi var mı sence? Bu bilgileri nereden ediniyorsunuz? Game Booster yerli değil. Gelmeyin bu oyunlara. Çin'den gelen logo basılan ürünler.
Ghostinge deyinmedim zaten. Konumuz ghosting değil. Kalite...
Kanka acikcasi 280hz ve ghosting olmuyorsa benim için monitör monitördür.Samsung'un bundan haberi var mı sence? Bu bilgileri nereden ediniyorsunuz? Game Booster yerli değil. Gelmeyin bu oyunlara. Çin'den gelen logo basılan ürünler.
Ghostinge deyinmedim zaten. Konumuz ghosting değil. Kalite...
videoya bakabilirsiniz
Kanka açıkçası 280Hz ve ghosting olmuyorsa benim için monitör monitördür.
Açıkçası ne a paneli ne b paneli beni ilgilendirir. Ben sadece alabileceğim en iyi performansa bakarim
Dostum alıp almaman burada kimseyi bağlamaz zaten.
Samsung'un Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör bakın kendi monitörü 6K'nın üstündeyken Game Booster'ın (sözde) Samsung panelini kullandığı monitör 4.300. az mantığınız varsa saçma olduğunu anlarsınız. Verilen bilgiler doğru değildir. Game Booster'ın ulusal olarak bir yaygınlığı bulunmamaktadır.
Para sizin. Alın kullanın. Madem alacaksınız neden konu açıyorsunuz orası ayrı bir mesele.
Fakat fazla bir cevap vermediniz sadece almayin önermiyoruz diyorsunuz.Hocam inanın Samsung monitör aldim 2 tane ve ikisinde de hayvan gibi ghosting oluyordu. Alacağım diye acmadim sizin neden almamami istemediğinizi belirtmeniz için açtım.
Hocam inanın Samsung monitör aldim 2 tane ve ikisinde de hayvan gibi ghosting oluyordu. Alacağım diye acmadim sizin neden almamami istemediğinizi belirtmeniz için açtım.
Fakat fazla bir cevap vermediniz sadece almayin önermiyoruz diyorsunuz.
Hocam inanın Samsung monitör aldim 2 tane ve ikisinde de hayvan gibi ghosting oluyordu. Alacağım diye acmadim sizin neden almamami istemediğinizi belirtmeniz için açtım.
Geçen technopata güvendiğimde amd ekran kartı ile sorun olmadan yayin aciliyor denmişti ve rx6600 aldim. Fakat yayinda hayvan gibi pixelleşme oluyor. Yani çogu kullanıcıya güvenmek mantıklı değil.VA panel Samsung alırsan ghosting olur ve her VA panelde olur. Bunu aldığınız Samsung monitörlerin modelini belirtmeden söylüyorsunuz ayrıca.
IPS monitör al ghosting olmasın. 2+2=4. Zor bir şey konuşmuyoruz.
Monitör seçilirken kullandığı panel, ürettiği teknoloji, marka-model, Sync, stabilite her konuya bakılır. Geçmişine bakılır. Alan sayısı memnuniyet yüzdesi, satıcı, servis, feedback uzadıkça gider.
Game Booster kim ki AOC, ASUS, MSI, Dell, ViewSonic gibi markalar ile yarışsın?
Neden 240Hz monitörler pahalıyken bu ucuz. Belli ki ucuz etin yahnisi meselesi.
Sana ben ne kadar teknik detay versem de sen anlamayacaksın. Boşuna konuşuyoruz şu an.
Almaya karar verdiyseniz buyurun alın. Memnun olacak ve olmayacak sizsiniz biz değiliz.