Game booster monitör alınır mı?

AOC daha üstün olduğu için eklemedim. Fakat eklenebilir. Alternatif sonuçta. Katılıyorum.
hocam hangisini önerirsiniz bu fiyat aralığında daha güzel performans sağlayabilecek başka monitör varsa önerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Amazon'da satılan AOC'un modeli farklı. SPU olan AOC'u daha çok öneriyorum. Buna dikkat edin.
Gigabyte ise zaten adını koyduğum gibi milli monitörümüz olmuştur.
Alıcısı ve memnun olan sayısı epey fazladır. Bazılarına ölü piksel denk gelmiş fakat bu şans meselesidir. Elimizden bu konuya bir şey gelmez.

hocam ölü piksel beni rahatsız eden bi noktaya gelirse, bu konuda sanırsam itopya'nın 3 ölü piksel mevzusu var iade etmek yada değişim talebinde bulunma gibi bi şansım oluyor mu

Hocam ölü piksel beni rahatsız eden bir noktaya gelirse, bu konuda sanırsam İtopya'nın 3 ölü piksel mevzusu var iade etmek ya da değişim talebinde bulunma gibi bir şansım oluyor mu?

İlk açılışta ölü piksel zaten görürsen iadeyi yap gitsin. Ölü piksel ile uğraşılmaz. Kusurlu ürün.
Millet buzdolabı kapağının üstünde çizik görünce iade ediyor. Kalkıp firma bir çizik için iade edemezsin diyemiyor. Kusur kusurdur. İadeyi kabul etmek istemeyen firma işin yokuşunda olan firmadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…