anlıyorum hocam bu monitörler arasından hangisini şiddetle önerirsiniz peki?İlk açılışta ölü piksel zaten görürsen iadeyi yap gitsin. Ölü piksel ile uğraşılmaz. Kusurlu ürün.
Millet buzdolabı kapağının üstünde çizik görünce iade ediyor. Kalkıp firma bir çizik için iade edemezsin diyemiyor. Kusur kusurdur. İadeyi kabul etmek istemeyen firma işin yokuşunda olan firmadır.
Anlıyorum hocam bu monitörler arasından hangisini şiddetle önerirsiniz peki?
AOC ile aynı bütçede daha kaliteli bir şey alınabilir mi peki hocam yani 6000TL bandındaBenQ'yu direkt eliyorum.
AOC ve Gigabyte kafa kafaya rakipler ama AOC'u kalite olarak daha üstün görüyorum. Genel olarak baskın renk tonlarına sahip ve yapı kalitesi olarak da beğendiğim bir Tayvan ürünüdür. Pivot özelliği de bir avantaj.
Tabii şu an fiyat olarak AOC pahalı. Gigabyte fiyatından dolayı F/P oluyor.
AOC ile aynı bütçede daha kaliteli bir şey alınabilir mi peki hocam yani 6000TL bandında
hocam pivot olmasa da olabilir belki de asansör sistemi olmaması çok kötüymüş ya sanırsam AOC u alıcam attığım model doğru mudur hocam?Konuştuklarımızdan biraz daha üstün gördüğüm bir monitör daha var.
Tek eleştirim ergonomik olarka pivot veya asansör koymamalarıdır. Kalitesinden dolayı öneriyorum. Sadece satıcıyı tanımıyorum bilgin olsun. Epeydir 6K'nın üstündeydi.HP Omen 25i (22J05E9) Monitör
HP Omen 25i (22J05E9) Monitör 22J05AA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam pivot olmasa da olabilir belki de asansör sistemi olmaması çok kötüymüş ya sanırsam AOC'u alacağım attığım model doğru mudur hocam?
yanında ekstradan /BK yazıyor bu ne anlama geliyor hocamAOC SPU güzel monitördür. Görüntü kalitesinden yakınan görmedim. Kendimde beğenirim. İstekleri karşılayan genel bir monitör.
Yanında ekstradan /BK yazıyor bu ne anlama geliyor hocam
anlıyorum hocam az sonra verecem bu modelin siparişini birde kulaklık alıcam asus rog strix go 2.4 ve corsair hs80 arasında kaldım hocam ne dersinizBlack'ten geliyor. Yani siyah anlamında kullanılıyor.
Anlıyorum hocam az sonra vereceğim bu modelin siparişini bir de kulaklık alacağım ASUS ROG STRIX GO 2.4 ve Corsair HS80 arasında kaldım. Hocam ne dersiniz?
Bir de acaba indirim gelir mi sizce yakın bir zamanda indirim günleri falan var mı beklememi önerir misiniz?