Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum bütçemi ayarlayıp Philipsin monitörünu alicagim.
Son soru olarak pazarama sitesine güvenmediğimden Teknosadan alicagim Teknosa herhangi bir sorunda bana yardımcı olurmu yada yaşadığım şehirde Teknosaya gidip bu monitörü alabilirmiyim
Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum bütçemi ayarlayıp Philips'in monitörünu alacağım.
Son soru olarak Pazarama sitesine güvenmediğimden Teknosa'dan alacağım Teknosa herhangi bir sorunda bana yardımcı olur mu ya da yaşadığım şehirde Teknosa'ya gidip bu monitörü alabilir miyim?
Eğer o şubede (ben o yerlere şube diyorum) oralarda varsa satın alabilirsiniz fiyat karşılaştırması yapıp satın alabilirsiniz iyi günler dilerim sağlacakla kalın.
Eğer o şubede (ben o yerlere şube diyorum) oralarda varsa satın alabilirsiniz fiyat karşılaştırması yapıp satın alabilirsiniz iyi günler dilerim sağlacakla kalın.
Bende bayi diyecektim vazgeçtim teşekkür ederim tekrardan belki ilerleyen günlerde bütçemi 4E tamamlayabilirm o zaman tekrar burada olucagim iyi geceler.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hz değeri olarak çok iyi fakat hem VA panel hem de 1920x1080 27" olması - 1920x1080 27" genelde yakın kullanımda aşırı pixel sayma gibi durumlarla karşılaşılıyor IPS panel ve 1920x1080 24" gibi bir monitör almak daha mantıklı.
O monitör hakkında herhangi bir bilgim yok birazdan inceleyip size tekrar dönerim.
Hz değeri olarak çok iyi fakat hem VA panel hem de 1920x1080 27" olması - 1920x1080 27" genelde yakın kullanımda aşırı pixel sayma gibi durumlarla karşılaşılıyor IPS panel ve 1920x1080 24" gibi bir monitör almak daha mantıklı.