Game Booster neden alınmaz?

KarMax

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
GameBooster GB-2527FF
Neden Game Booster monitör alınmaz? Neden kimse önermiyor ve sevilmiyor? Herkes "Game Booster alınmaz" diyor ama neden almamamız gerektiğini söylemiyorlar. Biri bana açıkça söylesin, ona göre almam. Arkadaşımda kullanıyor, 3-4 aydır hiçbir sorun yaşamamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla ucuz mal ve işçilik kullanıyorlar. VA panelleri çok yüksek olasılıkla ghosting ve ışık sızması dolu oluyor. IPS paneller için ise ışık sızması bolca görülebilir. Kaliteleride rakiplerine göre düşüktür.

Tabi memnun ayrılan veya "Bende gayet güzel." diyen insanlar çıkabilir ama bu olasılık düşük olmakla beraber, rakiplerine kıyasla karşılaştırma yapmayan kullanıcılar bunlar.
Şanslarına temiz çıktı ama kalitesiz olsa bile memnunlar, özellikle önceden TN Panel kullandılarsa dahada memnun olurlar.

Kesin diye birşey yoktur ama büyük olasılıkla Gamebooster sizin başınızı ağrıtır. Sorunları çıkabilir veya erken bozulabilir, hiçbir şey olmama olasılığı da var dediğim gibi ama riske gerek yok. Daha kaliteli rakipleri oluyor sonuçta.

Çünkü aynı veya 1 tık pahalısına fersah fersah ötede görüntü ve kalite sunan ürünler alınabiliyor çoğunlukla.

Vektron Elektronik'in oyuncu ekipmanı markası. Çin tasarımı ürünlerin üzerine marka işlenmesiyle üretiliyor olup ikinci kalitedir. Aynı Casper gibi düşenebilirsin dandik malzemeler ile dandik üretim ürünler piyasaya sunan klasik TR firmasıdır Casper bu Game Booster 2 Monster 3 şu 3 markayı 27 yıllık ömrüm boyunca ne bir ekipmanını kullandım ne de tavsiye ettim Çin malı kopyala yapıştır kalitesiz ürünler...

Çünkü "marka" değil. Bazı ürünlerde "marka" ürünler harici ürün almak risktir.

Haliyle Samsung, Dell, ViewSonic, LG, MSI, Asus vs gibi markalar haricinde Ahmet Ticaret, Mehmet Ticaret tarzı markaları almak yanlışlık olur.

TV ucuz diye Onvo, Regal falan alınması gibi.

Bu tip ürünleri alacağıma ikinci el Bosch bakarım mesela Regal beyaz eşya bakacağıma. Ama insanlara "ucuz" diye cazip geliyor.

"Arkadaşım sorun yaşamamış", "bugüne kadar bize bir şikayet gelmedi" tarzı söylemler, Türk tüketicisinin yaklaşık 50 senedir kandığı, bilinçsizliğinin en büyük ispatı söylemlerdir. O yüzden bu söylemlere kapılmayın, ucuz mal alıp boşa kazıklanmayın.

Tavsiyemi soracak olursan ASUS öneririm garanti serviside 10 numaradır ama bu dediğim 3 TR markasından lütfen uzak dur kendin alma alanıda uyar.

Yav misal veriyorum ürün bozuldu muhattabında yok ASUS böyle mi monitör askere gittim geldim kendi kendine bozuldu garantisi bittiği halde yolladım ASUS TR'ye ücretsiz panel değişip yolladılar ben senelerdir bunu anlatmaya çalışıyorum yok abicim bu TR firmalarında servis mervis yok Monster'de aynı Casper'de aynı Game Booster'de aynı merdiven altı sagdan soldan ürün toplayıp birleştirip satan firmalar aldırmayın almayın 2 gün sonra monitör elinizde patlar oturur ağlarsınız çok kere dedim bunu

Haklı olabilirsin ama ben F/P olacağını düşündüm ve benim için deyaylı özelikler o kadar önemli değil ve alacağım yerin servisi sorunlu olacağını sanmıuorum Vatan'dan alacağım ama dediğini düşüneceğim çünkü ben yüksek Hz istediğim için bana bunların fiyatları daha makul geldi.

Yani hocam sonuçta sizin seçiminiz ama şiddetle önermediğimi belirtiyim tekrardan.

Çünkü aynı veya 1 tık pahalısına fersah fersah ötede görüntü ve kalite sunan ürünler alınabiliyor çoğunlukla.

1tık dediğin 9-10k arası ve işime yaramayacak özelikler var bence Game Booster'ı fazla kötülüyolar aldıktan sonra bakacağım kötü mü değil mi diye.

1tık dediğin 9-10k arası ve işime yaramayacak özelikler var bence Game Booster'ı fazla kötülüyolar aldıktan sonra bakacağım kötü mü değil mi diye.
Özelliğine göre 5K'ya da monitör var 10K'ya da. Zaten sürekli ekipman değiştirip her markayı kullanmayan anlamaz elindekinin ne derece iyi veya kötü olduğunu ama kötü bir üründen daha iyisine geçtiğin zaman ozaman anlarsın aradaki bariz fark.

Tabi bazı insanlar umursamıyor görüntü kalitesini , renklerini , performansını vs vs. Eğer sadece görüntü verse yeter denen tayfadansan gamebooster'da alabilirsin. Diğer markaların senin için tek önemi garantisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…