Çoğunlukla ucuz mal ve işçilik kullanıyorlar. VA panelleri çok yüksek olasılıkla ghosting ve ışık sızması dolu oluyor. IPS paneller için ise ışık sızması bolca görülebilir. Kaliteleride rakiplerine göre düşüktür.Neden Game Booster monitör alınmaz? Neden kimse önermiyor ve sevilmiyor? Herkes "Game Booster alınmaz" diyor ama neden almamamız gerektiğini söylemiyorlar. Biri bana açıkça söylesin, ona göre almam. Arkadaşımda kullanıyor, 3-4 aydır hiçbir sorun yaşamamış.
Çünkü aynı veya 1 tık pahalısına fersah fersah ötede görüntü ve kalite sunan ürünler alınabiliyor çoğunlukla.Neden Game Booster monitör alınmaz? Neden kimse önermiyor ve sevilmiyor? Herkes "Game Booster alınmaz" diyor ama neden almamamız gerektiğini söylemiyorlar. Biri bana açıkça söylesin, ona göre almam. Arkadaşımda kullanıyor, 3-4 aydır hiçbir sorun yaşamamış.
Çünkü "marka" değil. Bazı ürünlerde "marka" ürünler harici ürün almak risktir.
Haliyle Samsung, Dell, ViewSonic, LG, MSI, ASUS vs gibi markalar haricinde Ahmet ticaret, Mehmet ticaret tarzı markaları almak yanlışlık olur.
TV ucuz diye Onvo, Regal falan alınması gibi.
Bu tip ürünleri alacağıma ikinci el Bosch bakarım mesela Regal beyaz eşya bakacağıma. Ama insanlara "ucuz" diye cazip geliyor.
"Arkadaşım sorun yaşamamış", "bugüne kadar bize bir şikayet gelmedi" tarzı söylemler, Türk tüketicisinin yaklaşık 50 senedir kandığı, bilinçsizliğinin en büyük ispatı söylemlerdir. O yüzden bu söylemlere kapılmayın, ucuz mal alıp boşa kazıklanmayın.
Çoğunlukla ucuz mal ve işçilik kullanıyorlar. VA panelleri çok yüksek olasılıkla ghosting ve ışık sızması dolu oluyor. IPS paneller için ise ışık sızması bolca görülebilir. Kaliteleride rakiplerine göre düşüktür.
Tabii memnun ayrılan veya "bende gayet güzel." diyen insanlar çıkabilir ama bu olasılık düşük olmakla beraber, rakiplerine kıyasla karşılaştırma yapmayan kullanıcılar bunlar.
Şanslarına temiz çıktı ama kalitesiz olsa bile memnunlar, özellikle önceden TN panel kullandılarsa daha da memnun olurlar.
Kesin diye bir şey yoktur ama büyük olasılıkla Game Booster sizin başınızı ağrıtır. Sorunları çıkabilir veya erken bozulabilir, hiçbir şey olmama olasılığı da var dediğim gibi ama riske gerek yok. Daha kaliteli rakipleri oluyor sonuçta.
Yani hocam sonuçta sizin seçiminiz ama şiddetle önermediğimi belirtiyim tekrardan.Haklı olabilirsin ama ben F/P olacağını düşündüm ve benim için deyaylı özelikler o kadar önemli değil ve alacağım yerin servisi sorunlu olacağını sanmıuorum Vatan'dan alacağım ama dediğini düşüneceğim çünkü ben yüksek Hz istediğim için bana bunların fiyatları daha makul geldi.
Çünkü aynı veya 1 tık pahalısına fersah fersah ötede görüntü ve kalite sunan ürünler alınabiliyor çoğunlukla.
Özelliğine göre 5K'ya da monitör var 10K'ya da. Zaten sürekli ekipman değiştirip her markayı kullanmayan anlamaz elindekinin ne derece iyi veya kötü olduğunu ama kötü bir üründen daha iyisine geçtiğin zaman ozaman anlarsın aradaki bariz fark.1tık dediğin 9-10k arası ve işime yaramayacak özelikler var bence Game Booster'ı fazla kötülüyolar aldıktan sonra bakacağım kötü mü değil mi diye.