En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ID-Cooling FrostFlow X 120 İşlemci Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ama 11400'e gidip Dark X123 de alsan tutar, büyük oynamaya gerek yok.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben kullanıyorum, işlemcimi deli gibi yüke sokup voltaj yedirsem de çok güzel soğutuyor. Maalesef o baktığın 120mm sıvı soğutucu seni tatmin etmeyecektir.
Bu "120mm almayın" cümleleri gerçekten çok komik. Tam 7 sene 6600k üzerinde Cooler Master Seidon 120v sıvı soğutmayı kullandım, en ufak problem yaşamadım ve oldukça başarılı bir soğutma performansı aldım. Şu anda aynı soğutmayı başka birine verdim çünkü AM4'e geçmemle uyumlu aparat bulamadım. Daha sessiz, daha iyi soğutan, daha iyi gözüken bir çözüm arıyorsanız 120mm gayet tercih edilir. He amacınız zaten tamamen F/P ise, o zaman sağlam bir kule tipi tercih edebilirsiniz ama 120 alınmaz diye bir mantık çok saçma.