Game booster önerisi

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistemim eski olduğu için oyunlarda düşük FPS alıyorum o yüzden FPS artırmak için Game booster arıyorum. Sizin önerebileceğiniz Game Booster'lar nelerdir? 7-8 FPS artsa bile yeterli.

Bunlar gereksiz şeyler. Donanımın limiti neyse onu alırsın. En iyi booster sensin, ayarlarını optimize etmeye çalış.

Hocam yeni parça alacak bir durumumuz yok o yüzden bazı yollarla performansı yükseltmeye çalışıyorum.

Bir arkadaş Low Space Experience diye programı önermiş sizce yararı olur mu.

Hocam yeni parça alacak bir durumumuz yok o yüzden bazı yollarla performansı yükseltmeye çalışıyorum.

Bir arkadaş Low Space Experience diye programı önermiş sizce yararı olur mu.
Yok hocam öyle bir şey. Yazılımla performans yükseltemezsiniz overclock dışında.

Bende bu yolla o bahsettiğin FPS'ler alamassın diyorum hocam, oynadığın oyunlara göre ayarlar yapıp artırabilirsin ya da NVIDIA veya AMD ekran kartın varsa panellerinde ayarlar yap Google'dan çokca rehber mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…