Selamlar. Bir arkadaşım R5 3600X ve RTX 2070 Super kullanıyor ve PSU markası bu. Bende ise Rampage var sorun yaşamamama rağmen herkes çok kötülüyor. Sizce Game booster alsam mı? Yoksa bu marka Rampage'den hallice mi?
Selamlar. Bir arkadaşım R5 3600X ve RTX 2070 Super kullanıyor ve PSU markası bu. Bende ise Rampage var sorun yaşamamama rağmen herkes çok kötülüyor. Sizce Game booster alsam mı? Yoksa bu marka Rampage'den hallice mi?
Arkadaşıma Everest PSU alma dedim dinlemedi ucuz ve iyi dedi aldı. Sonrasında kasa içindeki anakart, ekran kartı ve işlemci çöp oldu. 4000TL'lik sistem gitti. Ne yapmalıyız?
Veverest marka PSU bomba gibi patladı. Neyse yazı ile anlatmak yerine video çektim. Çok samimi bir aile ortamında olduğu için azıcık küfür vardır?. Siz siz olun gidin kaliteli marka alın. Eğer bilgisayarın başında olmasaydım ev yanacaktı. . Bir de uygun fiyatlı bir PSU önerisi istiyorum.
Merhabalar arkadaşlar komşunun çocuğu Rampage psu almış 600w :D aradan 1 hafta geçti voltaj fazla geldi ışıklar şey korkudan bilgisayarı kapattım hemen bi baktım bi ses geldi patladı anlatamam rampage frisby everest c4 gibimiş cidden :D @Yasin Çelik