Merhaba, yeni bir sistem aldım ancak kasam Game Booster ve içindeki PSU da 650W 80+ Bronze bir Game Booster PSU'su. Almadan önce PSU'nun yorumlarına hiç dikkat etmemiştim. Tek bir olumlu yorum görmemem ve bilgisayarımı da riske atmamak açısından yeni bir PSU almayı düşünüyorum. Sistem ve bütçem şu şekilde:
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yorumlarına baktım da çok fazla Coil Whine sorunu yaşandığı söyleniyor. Kullanan ve böyle bir sorun yaşayan birisi var mı acaba ? Bir de tam modüler olması ne anlama geliyor acaba ?
Yorumlarına baktım da çok fazla Coil Whine sorunu yaşandığı söyleniyor. Kullanan ve böyle bir sorun yaşayan birisi var mı acaba ? Bir de tam modüler olması ne anlama geliyor acaba ?
Coil Whine sorununa birşey diyemem. Ben Sharkoon marka PSU kullanmama rağmen bu sorunla karşılaşmadım. Tam modüler olması PSU'nun sana sunduğu kablo karmaşasasından kurtulmuş olman demek. Teknik olarak aynı modelin tam modüler olmasıyla olmaması arasında bir fark yok maalesef. Düzen için tam modüler çok iyidir.