Game Booster ürünleri alınır mı?

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
Bu ürünleri almayı düşünüyorum sizce nasıldır? İnternet kafelerde kullanılıyor bu marka ama emin değilim. Fiyat olarak ucuz ve isteklerimi karşılıyor. Sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• 1764510839268.png
    155,7 KB · Görüntüleme: 23

Çok daha iyi olur. İndirim koduyla 250 iniyorsa 2 ayrı sepetten alırsınız tam bir bilgim yok. @kxy 500 oluyor mu yoksa 250 sabit mi ?

Ben Game Booster monitör kullanıyorum hiç klavye mouse kullanmadım ama bence alınabilir fiyatı da denk gelmişken.

Bu ürünleri almayı düşünüyorum sizce nasıldır? İnternet kafelerde kullanılıyor bu marka ama emin değilim. Fiyat olarak ucuz ve isteklerimi karşılıyor. Sizce alınır mı?

Hicbirisi asla alinmaz. Hepsi rezil urunler.

Maalesef benimde bilgim yok. Denenebilir, zarar gelmez.

Hicbirisi asla alinmaz. Hepsi rezil urunler.

Maalesef benimde bilgim yok. Denenebilir, zarar gelmez.

Dostlar bu ürünler çok iyi olduğunu biliyorum hatta geçmiş konularıma bakarsanız görürsünüz. Ancak yinede gameboosterı denemek istiyorum belki iyi bir markadır.

Dostlar bu ürünler çok iyi olduğunu biliyorum hatta geçmiş konularıma bakarsanız görürsünüz. Ancak yinede gameboosterı denemek istiyorum belki iyi bir markadır.

İyi bir marka olmadığı için farklı öneri yapıyoruz zaten. 3 bin liraya yazık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…