Game Booster WBH44 kulaklık şu anda 1600TL, alınır mı bu kulaklık? Fury X kulaklığa sahibim garantisi bitik soldan ses gitti gelmiyor. Bu kulaklığı almaya değer mi?
Sadece mikrofonundaki gürültü azaltmadan dolayı sorun çıkıyormuş, düğmesine basıp aç kapa yapınca düzeliyormuş. Alınabilir bir kulaklık eğer kablosuz olacaksa.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game Booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game Booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu game booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.