Çözüldü Game Capture USB 2.0 - 3.0 Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Game Capture alacağım ama USB 3.0 yazıyor. Şimdi ben bunu alınca USB 2.0'a taksam çalışmayacak mı yani? Boşuna mı almış olacağım?

USB 3.0 geriye dönük uyumlu bir teknolojidir, yani USB 2.0'da da çalışır. Ancak USB 2.0'ın veri aktarım hızı daha düşük biliyorsunuz, kayıt sırasında yazma hızı yeterli olmazsa sorun olabilir. Çekilen video istenen kalitede olmayabilir ya da videoda takılma/görüntü kaybı oluşabilir.

Abi PS4'te oyunları kaydetmek için Elgato Game Capture HD60 S alacağım ve onda USB 3.0 yazıyor. PS4'te USB 3.0 var değil mi? Boşa almış olmayacağım değil mi?

Cevabı verdin eyvallahta hocam ben anlamadım + soruma cevap alamadım. Net olarak evet veya hayır desen olmaz mı? Çünkü ben o şekilde anlııyorum. PS4'te USB 3.0 var değil mi?

Evet USB 3.0 desteği var. Henüz bakmadıysanız cihaz için inceleme videosu çekildi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu görmemiştim. Şimdi izliyorum. Bilmediğim için sordum ve net bilgi almak istedim hocam. Hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…