T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 CS turnuvaları, ödüller vs. var. Kullanan biir anlatabilir mi? Güvenilir mi?
G Goqem Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 Takaly dedi: CS turnuvaları, ödüller vs. var. Kullanan biir anlatabilir mi? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... girmeyi denedin mi ? veya birisi mi gonderdi baglantiyi?
Takaly dedi: CS turnuvaları, ödüller vs. var. Kullanan biir anlatabilir mi? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... girmeyi denedin mi ? veya birisi mi gonderdi baglantiyi?
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 Goqem dedi: girmeyi denedin mi ? veya birisi mi gonderdi baglantiyi? Genişletmek için tıkla... Birisi link gönderdi.
Goqem dedi: girmeyi denedin mi ? veya birisi mi gonderdi baglantiyi? Genişletmek için tıkla... Birisi link gönderdi.
R rootqwe Hectopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 32 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #4 güvenilir mi arkadaşlar? Birisi gönderip turnuvaya katılalım dedi. Eğer site güvenilir ise katılmak istiyorum
güvenilir mi arkadaşlar? Birisi gönderip turnuvaya katılalım dedi. Eğer site güvenilir ise katılmak istiyorum
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 rootqwe dedi: Güvenilir mi arkadaşlar? Birisi gönderip turnuvaya katılalım dedi. Eğer site güvenilir ise katılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tanımadığın biri ise hiç tıklama.
rootqwe dedi: Güvenilir mi arkadaşlar? Birisi gönderip turnuvaya katılalım dedi. Eğer site güvenilir ise katılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tanımadığın biri ise hiç tıklama.
G Goqem Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 Takaly dedi: Birisi link gönderdi. Genişletmek için tıkla... Guvenilir olsa bile tiklama muhtemelen Steam'den bir fake kiz hesabi ya da dolandiricidir
Takaly dedi: Birisi link gönderdi. Genişletmek için tıkla... Guvenilir olsa bile tiklama muhtemelen Steam'den bir fake kiz hesabi ya da dolandiricidir