M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 10 Nisan 2021 #11 OnePC dedi: Roblox CS:GO ve Windows 10 olsun o bana yeter hocam. Genişletmek için tıkla... Yeter ama RAM'i 2x8 yapmalısın bayağı fark ediyor.
OnePC dedi: Roblox CS:GO ve Windows 10 olsun o bana yeter hocam. Genişletmek için tıkla... Yeter ama RAM'i 2x8 yapmalısın bayağı fark ediyor.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 10 Nisan 2021 #12 OnePC dedi: Hocam Roblox falan açsın o yeter bana CS:GO açsın bir de. Anakartında ne var hocam? Ekran kartı yok mu içinde? Genişletmek için tıkla... İçinde harici ekran kartı yok işlemci içinde ekran kartı var anakarttan görüntü alıyorsunuz.
OnePC dedi: Hocam Roblox falan açsın o yeter bana CS:GO açsın bir de. Anakartında ne var hocam? Ekran kartı yok mu içinde? Genişletmek için tıkla... İçinde harici ekran kartı yok işlemci içinde ekran kartı var anakarttan görüntü alıyorsunuz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.686 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Nisan 2021 #13 Ed1tH dedi: İçinde harici ekran kartı yok işlemci içinde ekran kartı var anakarttan görüntü alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam eksileri neler? Donma kasma falan olmaz değil mi hocam? Muhammet 64 dedi: Yeter ama RAM'i 2x8 yapmalısın bayağı fark ediyor. Genişletmek için tıkla... RAM 8 olursa ne olur hocam?
Ed1tH dedi: İçinde harici ekran kartı yok işlemci içinde ekran kartı var anakarttan görüntü alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam eksileri neler? Donma kasma falan olmaz değil mi hocam? Muhammet 64 dedi: Yeter ama RAM'i 2x8 yapmalısın bayağı fark ediyor. Genişletmek için tıkla... RAM 8 olursa ne olur hocam?