F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 227 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar driveri game garaj'ın sitesinden yükledim. Macro ekranında record'a tıkladığımda oto geri duruyor nasıl yeni macro ayarlayabilirim?
Arkadaşlar driveri game garaj'ın sitesinden yükledim. Macro ekranında record'a tıkladığımda oto geri duruyor nasıl yeni macro ayarlayabilirim?
6 683850 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 10 17 Eylül 2023 #2 Knk kusura bakma da bende aynı Mouse u kullanıyorum. Driver ı silmişler siteden bana Driver ı atabilir misin ?
Knk kusura bakma da bende aynı Mouse u kullanıyorum. Driver ı silmişler siteden bana Driver ı atabilir misin ?
F Finwezzy Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 227 17 Eylül 2023 #3 683850 dedi: Knk kusura bakma da bende aynı Mouse u kullanıyorum. Driver ı silmişler siteden bana Driver ı atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur?
683850 dedi: Knk kusura bakma da bende aynı Mouse u kullanıyorum. Driver ı silmişler siteden bana Driver ı atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur?
xbazuka Yoctopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 merhaba hocam link varsa paylaşabilir misiniz bende driveri bulamadım
6 683850 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 10 26 Eylül 2023 #5 Finwezzy dedi: Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... MediaFire iyi olur Kusura bakma bu arada biraz geç döndüm Finwezzy dedi: Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... 683850 dedi: MediaFire iyi olur Kusura bakma bu arada biraz geç döndüm Genişletmek için tıkla... xbazuka dedi: merhaba hocam link varsa paylaşabilir misiniz bende driveri bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam ben Game garaj desteğe yazdım bana sürücüyü attılar gerek kalmadı. İsteyen arkadaş için https://www.mediafire.com/file/5793psicjdu9avi/Game_Garaj_GG1001_Mouse_Driver.rar/file Son düzenleme: 27 Eylül 2023
Finwezzy dedi: Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... MediaFire iyi olur Kusura bakma bu arada biraz geç döndüm Finwezzy dedi: Mevcut hocam nereden yüklesem daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... 683850 dedi: MediaFire iyi olur Kusura bakma bu arada biraz geç döndüm Genişletmek için tıkla... xbazuka dedi: merhaba hocam link varsa paylaşabilir misiniz bende driveri bulamadım Genişletmek için tıkla... Hocam ben Game garaj desteğe yazdım bana sürücüyü attılar gerek kalmadı. İsteyen arkadaş için https://www.mediafire.com/file/5793psicjdu9avi/Game_Garaj_GG1001_Mouse_Driver.rar/file