AtakaN` Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #1 Masaüstü Bilgisayar – Game Garaj buradan kasa alacağım. Güvenilir midir?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 30 Mayıs 2020 #2 Sponsor olan firmalara bakarak anlayabilirsiniz hocam Ayrıca çok profesyonel ve vizyonlu bir ekibe benziyor.
Sponsor olan firmalara bakarak anlayabilirsiniz hocam Ayrıca çok profesyonel ve vizyonlu bir ekibe benziyor.
K Kovacs314 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #3 Gayet güvenilir oradan hazır sistem aldım bı sıkıntı olmadı.
Güzelkullanici Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 137 30 Mayıs 2020 #4 İncehesaptan vb. sitelerden daha iyiler.Size geliş şekli çok daha hızlı en fazla 1 haftada geliyor.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Mayıs 2020 #5 1 Ay önce sanırım eniz kirazoğluna sponsor oldular diye hatırlıyorum. Ve de eksa elekronikin alt markası yani uzun yıllardır piyasadalar.
1 Ay önce sanırım eniz kirazoğluna sponsor oldular diye hatırlıyorum. Ve de eksa elekronikin alt markası yani uzun yıllardır piyasadalar.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.276 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #6 PC hocası gibi kanallar oradan gelen kasayı incelemişti güvenilir olmasa inceleyeceklerini sanmıyorum.
PC hocası gibi kanallar oradan gelen kasayı incelemişti güvenilir olmasa inceleyeceklerini sanmıyorum.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 30 Mayıs 2020 #7 hile kodlayan hacker dedi: 1 Ay önce sanırım eniz kirazoğluna sponsor oldular diye hatırlıyorum. Ve de eksa elekronikin alt markası yani uzun yıllardır piyasadalar. Genişletmek için tıkla... 18 Yıllık bir firma Eksa Elektronik.
hile kodlayan hacker dedi: 1 Ay önce sanırım eniz kirazoğluna sponsor oldular diye hatırlıyorum. Ve de eksa elekronikin alt markası yani uzun yıllardır piyasadalar. Genişletmek için tıkla... 18 Yıllık bir firma Eksa Elektronik.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Mayıs 2020 #8 Liutenant dedi: 18 yıllık bir firma eksa elektronik. Genişletmek için tıkla... Yenimi oluyor.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 30 Mayıs 2020 #9 hile kodlayan hacker dedi: Yenimi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır? Uzun yıllar demişsiniz ben de size nicel bir veri sağladım.
hile kodlayan hacker dedi: Yenimi oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır? Uzun yıllar demişsiniz ben de size nicel bir veri sağladım.
AtakaN` Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #10 Liutenant dedi: Hayır? Uzun yıllar demişsiniz ben de size nicel bir veri sağladım. Genişletmek için tıkla... kargoda çıkan bi aksilikte kendileri yardımcı olur mu mesela kargo sırasında kasadaki parçaların zarar görmesi sonucunda değişim yaparlar mı
Liutenant dedi: Hayır? Uzun yıllar demişsiniz ben de size nicel bir veri sağladım. Genişletmek için tıkla... kargoda çıkan bi aksilikte kendileri yardımcı olur mu mesela kargo sırasında kasadaki parçaların zarar görmesi sonucunda değişim yaparlar mı