Game garaj güvenilir mi?

A.arif06

Centipat
Arkadaşlar az önce laptop önerisi aldım yalnız siteyi daha önce duymadım. Güvenilir mi sizce?

Güvenilir.

Laptop gayet ucuz aslında fiyatı şuan ki piyasada çok güzel i5 9300h ve 1650 ye sahip laptoplar 7000 liradan başlıyor neredeyse

Laptop gayet ucuz aslında fiyatı şuan ki piyasada çok güzel i5 9300h ve 1650 ye sahip laptoplar 7000 liradan başlıyor neredeyse
Evet hocam kesinlikle süper ama daha once alisveris yapmadim . Sormak istedim ancak laptobun markasini da ilk defa duydum.

Bildiğim kadarı ile yanlış olmasın bir Monster gibi bir Türk markası bir video izlediğim kadarıyla isimleri yeni yeni duyulsa da bayadir piyasada olduklarını duymuştum

Gamegaraj güvenli diye biliyorum fakat laptopları nasıldır bilmem.

Bildiğim kadarı ile yanlış olmasın bir Monster gibi bir Türk markası bir video izlediğim kadarıyla isimleri yeni yeni duyulsa da bayadir piyasada olduklarını duymuştum
PC Hocasının Gamegaraj markalı bir laptopu tanıttığıni görmüştüm isterseniz bir bakın

Hepinize teşekkürler arkadaşlar arastiracagim biraz daha GTX 1650 ve i5 9. nesil birarada bu fiyat biraz ucuz geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…