emocan86 Decapat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 34 10 Ağustos 2020 #1 Game Garaj Pollux 3AD-C01 AMD Ryzen 3 1200AF 8GB 240GB SSD Fiyatı arkadaşlar alacağım PC sizce iyi mi?
Game Garaj Pollux 3AD-C01 AMD Ryzen 3 1200AF 8GB 240GB SSD Fiyatı arkadaşlar alacağım PC sizce iyi mi?
chico2q Picopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 10 Ağustos 2020 #2 RX550 çok gereksiz bir kart ikinci el bir ekran kartına daha az para ödeyip daha yüksek FPS değerleri alabilirsiniz.
RX550 çok gereksiz bir kart ikinci el bir ekran kartına daha az para ödeyip daha yüksek FPS değerleri alabilirsiniz.
Salata’daki Son Salatalık Femtopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 42 10 Ağustos 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 10 Ağustos 2020 #4 O fiyata RX 560'lı sistem diziliyor.
emocan86 Decapat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 34 14 Ağustos 2020 #5 chico2q dedi: RX550 çok gereksiz bir kart ikinci el bir ekran kartına daha az para ödeyip daha yüksek FPS değerleri alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2. el fazla güvenim yok bence bu bilgisayar benim işimi görür ben çok araştırma yaptım. Taylor Swift Fan Cl dedi: O fiyata RX 560'lı sistem diziliyor. Genişletmek için tıkla... Bu da 550 ne fark ederki. Salata’daki Son Salatalık dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkinci el parçalar ne olur ne olmas seni sağlam tutmayabilir kardeşim bence benim alacağım PC beni fazlasıyala iş görür.
chico2q dedi: RX550 çok gereksiz bir kart ikinci el bir ekran kartına daha az para ödeyip daha yüksek FPS değerleri alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2. el fazla güvenim yok bence bu bilgisayar benim işimi görür ben çok araştırma yaptım. Taylor Swift Fan Cl dedi: O fiyata RX 560'lı sistem diziliyor. Genişletmek için tıkla... Bu da 550 ne fark ederki. Salata’daki Son Salatalık dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İkinci el parçalar ne olur ne olmas seni sağlam tutmayabilir kardeşim bence benim alacağım PC beni fazlasıyala iş görür.