Game garajdan bilgisayar alınır mı?

İnternetten arattığında bir şikayetvar hesabı bulunuyor fakat kankam anakartı beğenmedim AMD sistemde. En düşük B450 bir sistem tercih edin.

Herkese merhabalar. Yakın zamanda Game garajdan Pollux 3TN-B – Game Garaj bu sistemi almayı düşünüyorum. Sistem ile aynı fiyat fakat AMD'li olan bir sürümüde var Pollux 3AN – Game Garaj onunda linkini buraya bırakıyorum. Sizce hangisini almalıyım. Gamegaraj güvenilir midir? Virüs süresinde kargom kaç günde gelir? Benzer fiyatlara daha iyi bir sistem var mıdır? Teşekkürler.
İşlemci, anakart ve güç kaynağı yetersiz gelebilir.

O ekran kartını almayın bulabilirseniz 1650 Super yada RX570 alın.
Mesela bu sizinkinden daha iyi ancak bu site neden böyle yapmış anlamadım psu gene yetersiz, çok kısmışlar.

O ekran kartını almayın bulabilirseniz 1650 Super ya da RX570 alın.
Mesela bu sizinkinden daha iyi ancak bu site neden böyle yapmış anlamadım PSU gene yetersiz, çok kısmışlar.

Evet PSU'dan kısıldığını bende fark ettim falak sitede PSU'yu özelleştirme diye bir seçenek yok hazır sistem olduğu için ayrı ayrıda sipariş edemiyorum malzemeleri.

Geçen hafta hepsiburada üzerinden kendilerinden https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV00000T55KJ?magaza=GAME GARAJ bu PC'yi satın aldım.
Yaşadığım deneyimleri aktarayım:
  1. Yurtiçi Kargo ile gönderdiler, kargo ilk başta sadece kasayı getirdi. Arayıp 2. bir kolim daha olması lazım onu da getirir misiniz diyince diğer koliyi getirdi kargo elemanı.
  2. Hiçbir kutuda ne bir garanti belgesi, ne bir fatura, ne bir kılavuz vardı. İşlemci kutusu içindeki her şey çıkartılmış dümdüz bir şekilde geldi. Dümdüz dediğim mecaz değil gerçekten kutuyu katlanmış halden çıkartıp dümdüz şekilde gönderdiler.
  3. Faturam hala ortalarda yok az önce fatura talebi oluşturdum. Bakalım ne zaman dönecekler.
  4. Ekran kartının metal kısmı yamuk geldi. Elimle düzeltmeden takmam imkansız idi.
  5. 7 Mayıs günü verdiğim sipariş 12 Mayıs'ta elime ulaştı.
  6. RAM'in kutusu çıkmadı, sorun yaşarsam garantiye koliye bağlayıp göndereceğim sanırım.
  7. Çoğu firma aksine BIOS'tan RAM frekansını 3000 MHz'e ayarlamamışlar. Bilgisi olmayan bir kullanıcı düzeltmeden düşük performanslı kullanabilir.
  8. Tüm parçaların, aksesuarlar dahil yazmışlar, 2 yıl GameGaraj garantisi olduğuna dair bir belge çıktı. Sanırım herhangi bir sorunda direkt onlara gönderiyoruz. Onlar servisle ilgileniyor.
  9. Kendilerini tam ifade edemiyorlar, ürünü eksik tanıtıyorlar. Mesela kasadaki fanların renklerini kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz. Ama ürünün açıklamasında falan hiçbir şekilde buna yer vermemişler. ,
4. Maddede bahsettiğim metal kısım:
ekrankartı.jpg

Varsa bunlar dışında sorunuz cevaplayabilirim.

İnternetten arattığında bir şikayetvar hesabı bulunuyor fakat kankam anakartı beğenmedim AMD sistemde. En düşük B450 bir sistem tercih edin.

Evet bende biraz karşılaştırma yaptım Intel'deki anakart daha kaliteli. Zaten kafamda da Intel'i almak vardı.
Geçen hafta Hepsiburada üzerinden kendilerinden https://www.hepsiburada.com/game-garaj-aquarius-5an-c04-amd-ryzen-5-2600-8gb-240gb-ssd-gtx1660-super-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000T55KJ?magaza=GAME GARAJ bu PC'yi satın aldım.
Yaşadığım deneyimleri aktarayım:
  1. Yurtiçi kargo ile gönderdiler, kargo ilk başta sadece kasayı getirdi. Arayıp 2. bir kolim daha olması lazım onu da getirir misiniz deyince diğer koliyi getirdi kargo elemanı.
  2. Hiçbir kutuda ne bir garanti belgesi, ne bir fatura, ne bir kılavuz vardı. İşlemci kutusu içindeki her şey çıkartılmış dümdüz bir şekilde geldi. Dümdüz dediğim mecaz değil gerçekten kutuyu katlanmış halden çıkartıp dümdüz şekilde gönderdiler.
  3. Faturam hala ortalarda yok az önce fatura talebi oluşturdum. Bakalım ne zaman dönecekler.
  4. Ekran kartının metal kısmı yamuk geldi. Elimle düzeltmeden takmam imkansız idi.
  5. 7 Mayıs günü verdiğim sipariş 12 Mayıs'ta elime ulaştı.
  6. RAM'in kutusu çıkmadı, sorun yaşarsam garantiye koliye bağlayıp göndereceğim sanırım.
  7. Çoğu firma aksine BIOS'tan RAM frekansını 3000 MHz'e ayarlamamışlar. Bilgisi olmayan bir kullanıcı düzeltmeden düşük performanslı kullanabilir.
  8. Tüm parçaların, aksesuarlar dahil yazmışlar, 2 yıl gamegaraj garantisi olduğuna dair bir belge çıktı. Sanırım herhangi bir sorunda direkt onlara gönderiyoruz. Onlar servisle ilgileniyor.
  9. Kendilerini tam ifade edemiyorlar, ürünü eksik tanıtıyorlar. Mesela kasadaki fanların renklerini kumanda ile kontrol edebiliyorsunuz. Ama ürünün açıklamasında falan hiçbir şekilde buna yer vermemişler.,
4. maddede bahsettiğim metal kısım:
Eki Görüntüle 563963

Varsa bunlar dışında sorunuz cevaplayabilirim.

İlk önce soracağım soru Game garajın kendi sitesi varken Hepsiburada'yı tercih etme nedeniniz nedir? İkincil olarak ekran kartı kargolanırkenmi hırpalanmış yoksa fabrikadan mı hatalı olarak çıkmış belli oluyor mu? Ve son olarak deneyimden memnun musunuz müşteri hizmetleri olsun kargo takip vs vs. şeylerden.

Son düzenleme:
İlk önce soracağım soru Game garajın kendi sitesi varken Hepsiburada'yı tercih etme nedeniniz nedir? İkincil olarak ekran kartı kargolanırkenmi hırpalanmış yoksa fabrikadan mı hatalı olarak çıkmış belli oluyor mu? Ve son olarak deneyimden memnun musunuz müşteri hizmetleri olsun kargo takip vs vs. şeylerden.

Hepsiburada'da taksit avantajı var. Çoğu karta 6 ay vade farksız bölüyor, World'e 9 ay bölüyor. Ondan dolayı. Bir de sorun yaşarsam iadesi kolay olsun istedim.

Ekran kartı nasıl o duruma gelmiş fikrim yok. Fabrikadan hatalı çıkmış olmasına imkan yok sanırım kargoda oluştu.

2. kolim gelmeyince GameGarajı aradım 5 dakika bekledikten sonra bir hanımefendi çıkıp "kargo unutabiliyor, kargo şubesini arayıp 2. kolinizi de isteyin" dedi. Kargo takibi zaten Yurtiçi kargo olduğu için kolay oldu.
Ekleme yapayım, hepsiburada üzerinden istediğim fatura 1 günde eklendi sisteme. Faturada gördüğüm üzere RAM'in yanında kutusuz yazıyormuş. RAM'ın kutusu ondan gelmemiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı