GeForce NOW GAME+ GeForce NOW Ultimate deneyimim

Gyrex

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı sabahlar dilerim,

Bu konuda sizlere GAME+ GeForce NOW Ultimate servisindeki deneyimlerimden bahsedeceğim.

Bağlantım: 100 Mbps download / 20 Mbps upload.
Sistem özellikleri: i5 6.nesil, 8 GB DDR3 RAM, R7 M360 ekran kartı bulunuyor.

GAME+ GeForce NOW Ultimate ayarlarım:
75Mbps bit hızı.
1920x1080 çözünürlük.
240FPS (oyuna göre değişiyor verdiği FPS)
Reflex: Açık.
V-Sync: Kapalı.
HDR: Kapalı.
VRR: Kapalı.
Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla: Açık + l4s açık.
Bağlantı türü: 5GHz Wireless adapter.
Ping: 12-13
Ekran kartı: GeForce RTX 4080.

Ekipman:
Klavye, mouse, kulaklık, Wireless adapter.

Deneyimlediğim oyunlar; Call of Duty Warzone, Rainbow Six: Siege, Destiny 2

Deneyimlerim: Deneyimlediğim oyunların hepsinde (nerede yaşadığınıza bağlı olarak değişir)input lag çok az ve oynadığım FPS oyunlarında Warzone hariç (kötü oynadığımdan böyle olduğunu düşünüyorum) gerekli tepkileri yeterince verebildim, monitörünüz 120Hz ve üstü olursa tahminimce daha iyi rekabetçi oyun deneyimi yaşarsınız, görüntü kalitesi olarak birkaç kere 1440P'de denedim ve gayet güzel bir görüntü sağladı. Arada bir packet loss giriyor tabii. Bunların dışında sormak istediğiniz bir şey varsa konunun altına yorum yazarsanız cevaplayabileceklerimi cevaplarım.

İyi sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese hayırlı sabahlar dilerim,

Bu konuda sizlere GAME+ GeForce NOW Ultimate servisindeki deneyimlerimden bahsedeceğim.

Bağlantım: 100 Mbps download / 20 Mbps upload.
Sistem özellikleri: i5 6.nesil, 8 GB DDR3 RAM, R7 M360 ekran kartı bulunuyor.

GAME+ GeForce NOW Ultimate ayarlarım:
75Mbps bit hızı.
1920x1080 çözünürlük.
240FPS (oyuna göre değişiyor verdiği FPS)
Reflex: Açık.
V-Sync: Kapalı.
HDR: Kapalı.
VRR: Kapalı.
Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla: Açık + l4s açık.
Bağlantı türü: 5GHz Wireless adapter.
Ping: 12-13
Ekran kartı: GeForce RTX 4080.

Ekipman:
Klavye, mouse, kulaklık, Wireless adapter.

Deneyimlediğim oyunlar; Call of Duty Warzone, Rainbow Six: Siege, Destiny 2

Deneyimlerim: Deneyimlediğim oyunların hepsinde (nerede yaşadığınıza bağlı olarak değişir)input lag çok az ve oynadığım FPS oyunlarında Warzone hariç (kötü oynadığımdan böyle olduğunu düşünüyorum) gerekli tepkileri yeterince verebildim, monitörünüz 120Hz ve üstü olursa tahminimce daha iyi rekabetçi oyun deneyimi yaşarsınız, görüntü kalitesi olarak birkaç kere 1440P'de denedim ve gayet güzel bir görüntü sağladı. Arada bir packet loss giriyor tabii. Bunların dışında sormak istediğiniz bir şey varsa konunun altına yorum yazarsanız cevaplayabileceklerimi cevaplarım.

İyi sosyaller dilerim.
Hocam ben de yurt dışından almıştım bir ara, 1080 yani kendi çözünürlüğümün üstüne çıkınca acayip kasma, loss oluyordu. Sizde de oldu mu? Çözünürlük upgrade sanırım pek yaramıyordu ama şu an nasıl bilmiyorum. Bu arada ethernet ile bağlanırsanız çok daha akıcı olur, 5ghz ile ben de deneyimlediğim zaman ethernet'in yerini tutmuyor. Yani bence denemelisiniz. Bu arada oyundan atma vs. olmadı değil mi?

Hocam ben de yurt dışından almıştım bir ara, 1080 yani kendi çözünürlüğümün üstüne çıkınca acayip kasma, loss oluyordu. Sizde de oldu mu? Çözünürlük upgrade sanırım pek yaramıyordu ama şu an nasıl bilmiyorum. Bu arada Ethernet ile bağlanırsanız çok daha akıcı olur, 5GHz ile ben de deneyimlediğim zaman Ethernet'in yerini tutmuyor. Yani bence denemelisiniz. Bu arada oyundan atma vs. olmadı değil mi?

Oyundan atma gibi durumları yaşamadım. Kendi çözünürlüğümün üstüne çıktığımda biraz daha fazla packetloss yaşadım tabii, gerekli olduğunu da pek düşünmüyorum hikayeli oyun oynamıyorsanız. 5GHz'de çok nadir yaşıyorum packetloss hatta 1 saat oynayıp hiç yaşamadığımda oluyor packetloss.

İyi sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı