Oberstleutnant Megapat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 919 Makaleler 3 Yer İstanbul 31 Mart 2022 #11 BorakanT dedi: Peki HOI 4'te modlar ile çok oyunculu girilebiliyor mu? Hiç girmedim fakat yabancı bir arkadaş grubum var onlar Mill Dawn moduyla oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Girersin. Normal bilgisayar gibi. Ben Türkiye GFN'den kullanmıyordum, EU GFN üyesiydim. Fark var mı bilmiyorum ama aynıysa girersin.
BorakanT dedi: Peki HOI 4'te modlar ile çok oyunculu girilebiliyor mu? Hiç girmedim fakat yabancı bir arkadaş grubum var onlar Mill Dawn moduyla oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Girersin. Normal bilgisayar gibi. Ben Türkiye GFN'den kullanmıyordum, EU GFN üyesiydim. Fark var mı bilmiyorum ama aynıysa girersin.
B BorakanT Decapat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #12 Oberstleutnant dedi: Girersin. Normal bilgisayar gibi. Ben Türkiye GFN'den kullanmıyordum, EU GFN üyesiydim. Fark var mı bilmiyorum ama aynıysa girersin. Genişletmek için tıkla... Server lokasyonları farklı diye ping değerleri değişir sadece büyük ihtimal. Konuda yardım eden herkese çok teşekkürler. Deneyimlerimi aktarırım.
Oberstleutnant dedi: Girersin. Normal bilgisayar gibi. Ben Türkiye GFN'den kullanmıyordum, EU GFN üyesiydim. Fark var mı bilmiyorum ama aynıysa girersin. Genişletmek için tıkla... Server lokasyonları farklı diye ping değerleri değişir sadece büyük ihtimal. Konuda yardım eden herkese çok teşekkürler. Deneyimlerimi aktarırım.