CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 17 Aralık 2022 #1 Selam Game Jolt platformunda yapılan yapımlar hoşuma gidiyor ama buradan indirebileceğim oyunlardan virüs bulaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
Selam Game Jolt platformunda yapılan yapımlar hoşuma gidiyor ama buradan indirebileceğim oyunlardan virüs bulaşabilir mi?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.655 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 CypIosh dedi: Selam Game Jolt platformunda yapılan yapımlar hoşuma gidiyor ama buradan indirebileceğim oyunlardan virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klasik bir indie oyun platformu gibi duruyor, sorun yaratacağını sanmıyorum.
CypIosh dedi: Selam Game Jolt platformunda yapılan yapımlar hoşuma gidiyor ama buradan indirebileceğim oyunlardan virüs bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klasik bir indie oyun platformu gibi duruyor, sorun yaratacağını sanmıyorum.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Güvenilir bir site kullanıyorum.