İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Game Jolt'dan bir fan oyunu indirdim. Kaspersky + Malwarebytes'a tarattım bir şey çıkmadı. Kullanırsam bir sorun olur mu? (virüs bulaşma vb.)
Game Jolt'dan bir fan oyunu indirdim. Kaspersky + Malwarebytes'a tarattım bir şey çıkmadı. Kullanırsam bir sorun olur mu? (virüs bulaşma vb.)
LfueXemble Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 120 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 RTX3060 Max-Q, Intel® Core™ i7-10750H, DDR4 16GB logitech G203 LIGHTSYNC, G213 PRODIGY, F710, Ext. 3D PRO Corsair VOID RGB Elite Wireless Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Bende indirmiştim hiç karşılaşmadım. Daha önce oynanan bir oyunsa yorumlarından, beğeni sayısından vs. anlaşılır zaten.
Bende indirmiştim hiç karşılaşmadım. Daha önce oynanan bir oyunsa yorumlarından, beğeni sayısından vs. anlaşılır zaten.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 LfueXemble dedi: Bende indirmiştim hiç karşılaşmadım. Daha önce oynanan bir oyunsa yorumlarından, beğeni sayısından vs. anlaşılır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kaspersky+malwarebytesın virüs bulmadığı oyunları indirsem bişe olmaz demi? (gamejoltdan)
LfueXemble dedi: Bende indirmiştim hiç karşılaşmadım. Daha önce oynanan bir oyunsa yorumlarından, beğeni sayısından vs. anlaşılır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kaspersky+malwarebytesın virüs bulmadığı oyunları indirsem bişe olmaz demi? (gamejoltdan)
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 17 Mart 2024 #4 İtoshi dedi: Hocam Kaspersky+Malwarebytes'ın virüs bulmadığı oyunları indirsem bir şey olmaz değil mi? (gamejoltdan) Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadılarsa indir.
İtoshi dedi: Hocam Kaspersky+Malwarebytes'ın virüs bulmadığı oyunları indirsem bir şey olmaz değil mi? (gamejoltdan) Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadılarsa indir.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 17 Mart 2024 #5 İtoshi dedi: Game Jolt'dan bir fan oyunu indirdim. Kaspersky + Malwarebytes'a tarattım bir şey çıkmadı. Kullanırsam bir sorun olur mu? (virüs bulaşma vb.) Genişletmek için tıkla... Eğer adı sanı duyulmamış bir oyunsa olabilir VirusTotal kullan.
İtoshi dedi: Game Jolt'dan bir fan oyunu indirdim. Kaspersky + Malwarebytes'a tarattım bir şey çıkmadı. Kullanırsam bir sorun olur mu? (virüs bulaşma vb.) Genişletmek için tıkla... Eğer adı sanı duyulmamış bir oyunsa olabilir VirusTotal kullan.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 17 Mart 2024 #6 766538 dedi: Eğer adı sanı duyulmamış bir oyunsa olabilir VirusTotal kullan. Genişletmek için tıkla... VirusTotal çok yanlış taratıyor Kaspersky kullanıyorum o yüzden.
766538 dedi: Eğer adı sanı duyulmamış bir oyunsa olabilir VirusTotal kullan. Genişletmek için tıkla... VirusTotal çok yanlış taratıyor Kaspersky kullanıyorum o yüzden.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 17 Mart 2024 #7 SadeceZinzap dedi: VirusTotal çok yanlış taratıyor Kaspersky kullanıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... VirusTotal zaten Kaspersky'de kullanıyor.
SadeceZinzap dedi: VirusTotal çok yanlış taratıyor Kaspersky kullanıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... VirusTotal zaten Kaspersky'de kullanıyor.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 18 Mart 2024 #8 766538 dedi: VirusTotal zaten Kaspersky'de kullanıyor. Eki Görüntüle 2143406 Genişletmek için tıkla... Tamam ama VirusTotal yavaş taratıyor ek olarak 16 vb. algılanan dosyaların çoğu yanlış taratılıyor.
766538 dedi: VirusTotal zaten Kaspersky'de kullanıyor. Eki Görüntüle 2143406 Genişletmek için tıkla... Tamam ama VirusTotal yavaş taratıyor ek olarak 16 vb. algılanan dosyaların çoğu yanlış taratılıyor.