Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 12 Şubat 2021 #1 Bugün saat 14.00'da başlayacağı söylenmişti fakat hiçbir yerde bulamadım. Bulabilen var mı?
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 12 Şubat 2021 #2 Büyük ihtimalle herkese açık değildir. Lansman bittikten sonra özet şekilde video çekilebilir. Ya da geç başlamıştır. Herkese açık olsa YouTube'da veya sitesinde olurdu zaten.
Büyük ihtimalle herkese açık değildir. Lansman bittikten sonra özet şekilde video çekilebilir. Ya da geç başlamıştır. Herkese açık olsa YouTube'da veya sitesinde olurdu zaten.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 12 Şubat 2021 #3 hknbrspzr dedi: Büyük ihtimalle herkese açık değildir. Lansman bittikten sonra özet şekilde video çekilebilir. Ya da geç başlamıştır. Herkese açık olsa YouTube'da veya sitesinde olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal demiştim Neyse, özet videosunu bekleyeceğiz.
hknbrspzr dedi: Büyük ihtimalle herkese açık değildir. Lansman bittikten sonra özet şekilde video çekilebilir. Ya da geç başlamıştır. Herkese açık olsa YouTube'da veya sitesinde olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal demiştim Neyse, özet videosunu bekleyeceğiz.