Game Master F-7 alınır mı?

Carl Grimes

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu kasayı almayı planlıyorum. 3 fanlı ekran kartım var anakartım mini ATX hava akışı yönünden sıkıntı olur mu? Bazıları kötü bir şeyler demiş.

hocam ben laptop kullanıcısı olduğum için pek bir yorum yapamam ama gayet güzel bir kasa olduğunu söyleyebilirim ancak bu fiyatlara daha iyi kasalar da var

Biraz gec gordum konuyu, ben sahsen kullanıyorum, gayet guzel kasa premium goruntusu veriyor ben gayet begeniyorum. Hava akisida guzel bir problem cikartmadi 1 yıldır bende.

337mm ekran kartı sığar mı?

Bende MSI CoreLiquid 360r V2 sığdı, 360mm.

Bunuda not ediyim icinden cikan 7 tane argb fan var, 6 tanesini sorunsuz takiyorsunuz genellikle 7-ciyi takamayib, bir fan calismiyor diyorlar ama onuda konnektore dogru taksaniz calisacak

Bende MSI CoreLiquid 360r V2 sığdı, 360mm.

Bunu da not edeyim icinden cikan 7 tane ARGB fan var, 6 tanesini sorunsuz takiyorsunuz genellikle 7-ciyi takamayib, bir fan calismiyor diyorlar ama onu da konnektore dogru taksaniz calisacak.

Hocam onu nasıl ayarladınız fanları ben alacağım ama onu yaziyorlar diye almakta şüphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…