En iyi dokunsal yazma deneyimini sunarken, bir o kadar da sessiz olması sayesinde ofis veya oyun kullanımı için uygundur.
www.laptop.com.tr
Ben kendime bundan aldım şuan kargoda geliyor. Eğer %100 klavye istersen bunu alabilirsin, iyzico ile ödemeye 300 TL + %10 cashback yapıyor (430 TL'sini geri ödüyor siparişin). Bu kampanyayla 880 liraya aldım.
En iyi dokunsal yazma deneyimini sunarken, bir o kadar da sessiz olması sayesinde ofis veya oyun kullanımı için uygundur.
www.laptop.com.tr
Ben kendime bundan aldım şu an kargoda geliyor. Eğer %100 klavye istersen bunu alabilirsin, İyzico ile ödemeye 300 TL + %10 cashback yapıyor (430 TL'sini geri ödüyor siparişin). Bu kampanyayla 880 liraya aldım.
Merhaba ben bunu aldım. Çok konforlu gayet hissiyatı iyi ancak yay sesi var. Kafaya takmam diyorsanız alın. Kuponla 620TL'ye aldım ben. Switchleri çıkabilen en ucuz klavye. Ama çınlama var yanı yay sesi. Redragonlarda da varmış.
Merhaba ben bunu aldım. Çok konforlu gayet hissiyatı iyi ancak yay sesi var. Kafaya takmam diyorsanız alın. Kuponla 620TL'ye aldım ben. Switchleri çıkabilen en ucuz klavye. Ama çınlama var yanı yay sesi. Redragon'larda da varmış.