Bu zamana kadar izlediğim en güzel dizinin game of thrones olduğunu düşünüyordum çünkü tam olarak iyi karakter kötü karakter diye bir şey yok. Ne olacağın önceden kestirmek zordu. Fakat sonlara doğru yaklaştıkça dizi kendi kimliğinden çıkarak "Fanboy"ları sevindirecek şekilde iyi kötü karakter ayrımına gitmeye, iyiler kazanmaya başladı özellikle Night King gibi 1000 yıldan fazla bir süredir yaşayan birinin bir velet tarafından öldürülmesi (yanlış anlaşılma olmasın Arya'yı çok severim) çok yanlıştı bence umarım dizi Jon ve Dany'nin ay ışığında beraber tahta çıkması gibi bitmez. Üstelik bir çok soru havada kaldı. Abi dizinin başından beri Bran şöyle, Bran böyle diyorsunuz peki işlevi neydi Allah aşkına Night King'in ölümünde? Sadece Arya'ya hançeri vermek mi ? Night King'in amacı neydi?
Böyle 2 yıldır sabırsızlıkla beklediğim bir dizinin bu şekilde bir sonuç vermesi beni derinden üzdü, daha bitmedi diyor olabilirsiniz ama bundan sonra pek bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Sizlere bu şekilde içimi dökmek istedim başınızı şişirdiysem affola.
Peki sizce bölüm nasıldı ve dizinin devamı nasıl olacak?