Yorgunken 5 bölüm izledim ve o kadar çok isim geçiyor ki neredeyse hiçbiri daha gözükmedi. Bu isimler kim bilmiyorum isim hafızam da kötü zaten ne yapmalıyım izlemeli miyim, kafa yoran bir dizi mi Game of Thrones?
Ben açıkçası savaş odaklı bir dizi bekleyerek 4 sezon kadar izlemiştim, 4. sezona kadar 1-2 sahne dışında epik savaş sahneleri göremedim ve sıkılıp bıraktım. Bana kalırsa daha çok isimler üstüne odaklanılmış bir dizi, anlayıp anlamamak da kişiden kişiye değişir.
Diziye kötü demiyorum, lakin anlayarak izlemek istiyorsan odaklanman lazım. Bazı diziler, karakter sayısından veya zaman çizelgesi üzerinden git gellerden dolayı başlarda karışık gelir sonradan çözülür misal Dark. Misal GOT. Hatta Witcher'in 1.Sezonu örnek verebiliriz.
Bence ahım şahım çok güzel bir dizi değil, normal şekilde izleyin sadece Arya Stark ve yüz değiştirme olayları kafanı karıştırabilir. Eğer anlayarak izleyeceğim dersen evet yorar.