Sürprizbozan Game of Thrones "Battle of the bastards" sahnesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Düşünsenize binlerce süvari üstünüze geliyor ama siz kaçmıyorsunuz. Dizi tarihinin en efsanevi sahnesi. Jon'un ne olursa olsun, savaştan vazgeçmemesi harikulade bir şeydi. Şöyle bir gerçekte var ki sansa gelmeseydi hepsi ölmüştü.
@Physchopath Sizin de fikrinizi alalım.

Son düzenleme:
Jon'un karakterini en fazla yansıtan sahnelerden birisi bence. Sorumluluklarını bilen ve bunlardan kaçmayan bir karakter Jon. Yaptıkları ve yapacaklarıda sadece sorumluluk ve görevi bildiği Night's Watch'a verdiği yeminden ötürü. Game of Thrones serisini açıkçası çok sevmem lise yıllarımda bütün kitaplarını 2 defa okuyup bitirdim, evrenin wiki sayfasına katkıda bulundum.
Yarım bırakılan ve her zaman öyle kalacak bir seri ASOIAF, HOTD fiyaskosundan sonra seri gözümde açıkçası iyice küçüldü, benim için o eski etkileyiciliği ve nasıl desem... Serinin ''Ben burdayım!'' diyişi benim için bitti. Tabii ben sadece sıradan bir izleyici ve okuyucuyum. Milyonlar bu seri için parasını döktü ve dökecek.

@IamTheDragon Hiçbir dizinin kitabını okumadım maalesef. Kitap okumayı da çok seven birisi değilim. :D Night's Watch beni hayal kırıklığına uğrattı. Orada kardeşlerim ve ailem dediğin kişiler hiçte öyle olmuyormuş. Jon sayesinde biraz iyileşti ancak Jon gittikten sonra yine aynı şey olur bundan eminim. ASOIAF, HOTD spin-off'lar değil mi? nasıl fiyaskoları var mesela çok mu kötü?

@IamTheDragon Hiçbir dizinin kitabını okumadım maalesef. Kitap okumayı da çok seven birisi değilim. :D Night's Watch beni hayal kırıklığına uğrattı. Orada kardeşlerim ve ailem dediğin kişiler hiçte öyle olmuyormuş. Jon sayesinde biraz iyileşti ancak Jon gittikten sonra yine aynı şey olur bundan eminim. ASOIAF, HOTD spin-off'lar değil mi? nasıl fiyaskoları var mesela çok mu kötü?
Night's Watch zaten öyle kardeşlik ve şerefle ilerleyen bir teşkilat hiçbir zaman olmadı.

Kitaplarda Night's Watch'ın geçmişi çok daha karanlık bir şekilde anlatılıyor. Night's King diye Kahramanlar Çağı'nda yaşamış bir karakter var mesela, bu karakter Night's Watch'ın Lord Kumandanı iken dişi bir White Walker'a aşık olup onu Gecenin Kraliçesi(Night's Queen) kendisini
Gece Kralı( uyaralım, dizideki kişi değil.) Night's King ilan ediyor ve Westeros'un müdahalesiyle yıllarca süren savaştan sonra Night's Watch yıkılıp tekrar kuruluyor. (Dizide hatırlamıyorum ama Night's Fort diye bir kale var, o kale mesela Night's King'in sarayıydı.)

HOTD fiyaskoları için maalesef kitapları okumanız gerekiyor.
Kitaplarda Jaime Lannister'in idol olarak aldığı Ser Criston Cole the Kingmaker HOTD uyarlamasında maalesef beş para etmez bir kötü karakter olarak gösteriliyor, tek derdi Prenses Rhaenyra'nın ona yaptığı hareketten ötürü intikam almak. Kitaplarda ( Fire and Blood Kitabı) Ser Criston Cole'un tek ve tek amacı Kral Aegon'u tahta çıkarmak ve bunu aşk ve diğer şeylerden ötürü değil, doğru olan şey olarak gördüğü için yapıyor aynı zamanda cesur ve onurlu birisi.
Dizide ise.. korkak tek derdi cinsellik olan bir maganda. İzlemedim bile diğer bölümlerini,izlemeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı