Game Of Thrones eleştiri

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi uzun bir bekleyişin sonunda Game Of Thrones'ın yeni ve son sezonu nisanın 14'dünde başlayacağı resmi olarak duyuruldu. Son sezona ait halen bir fragman gelmiş değil. Sadece kısa Promo'lar geldi. GOT ilk yayın tarihi 2011, izleyen herkes senaristlerin her bir sonraki sezonda kaliteyi hep yukarı çıkardıklarını gördü. Bu sezonda müthiş bir sezon olacağını herkes düşünebilir ki, normalde 1 seneden 10 bölüm çıkarırken 2 senede 6 bölüm çıkardılar nasıl sığdırdılar bilmiyorum 6 bölüme. HBO ilk defa bir sezon hakkında ''Gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar.'' Diye Tweet attı. (**Spoiler alert**) 7. sezonun, sezon finalinde Ölülerin duvarı yıktığını ve Winterfell'e doğru ilerledikleri gördük büyük bir savaş izleyeceğimize eminim. Game of thrones hakkında tartışmayı çok seviyorum. Yorumlarda tartışabiliriz.

Daha önce bölüm senaryoları sızmıştı. Bu tahminlerin hepsi doğru çıkmıştı. Yeni sezon için Sızan bilgilerin ufak değişikler ile gerçekleşeceğini düşünüyorum. Hikayenin nereye gideceğini tahmin etmek çok zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…