technofan Kilopat Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Bir türlü GoT izleyemiyorum sitelerden dolayı. Dizimag'e giriyorum, açtığım bölümden farklı bir bölüm gösteriyor. Dizipub'da ise bütün bölümleri kaldırılmış. Dizilab desen dizi açmıyor. Lütfen adam gibi virüssüz çalışan bir site önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2016
Bir türlü GoT izleyemiyorum sitelerden dolayı. Dizimag'e giriyorum, açtığım bölümden farklı bir bölüm gösteriyor. Dizipub'da ise bütün bölümleri kaldırılmış. Dizilab desen dizi açmıyor. Lütfen adam gibi virüssüz çalışan bir site önerebilir misiniz?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.514 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 6 Eylül 2016 #2 Netflix Turkey - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online Netflix üyeliği ile illegal olmadan film/dizi izleyebilirsiniz. Benzer başka siteler de var, tabii bunlar ücretli. Güvenilir ve yasal.
Netflix Turkey - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online Netflix üyeliği ile illegal olmadan film/dizi izleyebilirsiniz. Benzer başka siteler de var, tabii bunlar ücretli. Güvenilir ve yasal.